Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Biciclist lovit de o maşină, pe strada Cloşca din Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, pe strada Cloşca din Alba Iulia.

Un biciclist a fost lovit de un autoturism în dreptul intersecţiei străzii Brădişor cu Cloşca din municipiu. Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, bărbatul s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, având bicicleta pe lângă el, moment în care a fost acroşat de un taxi.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul nu este în stare gravă, dar este suspect de fractură la picior. Biciclistul emana halenă alcoolică. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut la ora 18.35.  M.I., de 54 de ani, din Alba Iulia, în timp ce traversa  strada prin loc nepermis, pe lângă bicicletă, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de O.P., de 51 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, M.I. a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat faptul că se afla sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat şi el cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax