Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat suspect, oprit de jandarmii din Alba Iulia. 27 de plicuri cu substanțe interzise, găsite asupra lui

Publicat

Un bărbat suspect a fost observat sâmbătă de jandarmii din Alba Iulia. Acesta era agitat, astfel încât oamenii legii au decis să îi controleze mașina. 

”Astăzi, 1 mai, în jurul orei 17.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Alba Iulia, au observat un bărbat al cărui comportament le-a atras atenția” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Alba.


Jandarmii l-au legitimat pe bărbat și întrucât comportamentul bărbatului ridica suspiciuni, au efectuat un control al mașinii în care se afla și au descoperit 27 de plicuri cu substanță albă-cristalină, ascunse în două pachete de țigări.

La controlul corporal jandarmii au mai descoperit asupra sa suma de 2.000 de lei și un telefon.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri).

Împreună cu substanțele și obiectele găsite asupra lui, a fost condus la sediul Poliției Alba unde a fost predat către organele abilitate de lege în acest sens, pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax