Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Consilierul județean Dan Cristian Pașca, candidatul PNL pentru Primăria Câmpeni: „Orașul arată ca în anii 50-60”

Publicat

IMG_0872 PNL Alba și-a anunțat oficial candidatul pentru Primăria Cîmpeni. Așa cum s-a prevăzut în sondaje este vorba despre Dan Cristian Pașca. Acesta a fost prezent la o conferință organizată la Alba Iulia, unde a explicat de ce a acceptat această „ provocare” și ce ar vrea să schimbe în oraș.

Vezi şi ALEGERI LOCALE 2016: Pe cine aruncă PNL în lupta pentru primăriile orașelor din Alba. Rezultatele din sondajele interne

„Au fost mai multe motive care m-au determinat să fac acest pas. Pe lângă faptul că este o onoare să devin primarul orașului Cîmpeni, pentru mine este și un sacrificiu pe care mi-l asum”, spune Pașca.

Acesta este nemulțumit de aspectul pe care îl are „Capitala Moților” și spune că este ca în anii 50-60 și că turiștii „nu au sesizat decât o așezare urbană, mohotâră cu străzi desfundate, cu oameni abătuți; catalogarea de capitală a Ţării Moților nu își are rostul”.

El a mai spus că un alt motiv este faptul că actualul primar (Ioan Călin Andreş, care a trecut de la PNL la PSD – n.r.) nu a știut cum să facă parte dintr-o echipă, iar ca exemplu a dat faptul că, la proiectul de buget propus de primar, la începutul anului, niciun consilier nu a votat „pentru”.

„În acel proiect a fost o singură investiție, un pod peste valea Brătinesei în valoare de 600 de milioane de lei, bani vechi, în condițiile în care anul trecut s-a finalizat strada Moților până la un punct și era normal să fie finalizată”, a mai spus acesta.

Pașca a dat și alte exemple de investiții care au fost oprite fără explicații sau care nu au început.

Nici modul de desfășurare a Zilelor orașului nu i se pare unul potrivit. „Este un amestec de manele, tiribombe, tarabe pe care găsești orice, numai artizanat și lucruri din zonă nu. Lumea trebuie să se distreze, dar eu cred că dacă voi ajunge primar voi schimba modul de desfășurare a acestor zile de sărbătoare pentru Cîmpeni”, spune Pașca.

El a explicat și de ce l-a susținut pe Andreș în momentul în care era candidatul PNL.

„Este ca un copil rebel, răsfățat, încerci să faci tot ce poți pentru a-l aduce pe calea cea bună. Primul semn de întrebare a fost în 2008, când anumiți colegi au încercat să mă convingă să nu îl mai susținem pe Andreș. Eu am zis ca este tânăr, probabil se va schimba și așa i-am mai dat o șansă. Lucrurile nu au evoluat, ci au involuat. În 2012 eram cu USL, evident că nu se mai punea problema să nu îl susținem”, a explicat el.

Pentru funcția de primar al orașului Cîmpeni, Pașca se „luptă” cu fost său coleg de partid, Ioan Călin Andreș, anunțat deja de liderii PSD drept candidat pentru primărie, care are deja trei mandate în spate sub aripa PNL şi care a trecut la PSD în urmă cu un an.

Cristian Pașca este profesor de matematică, are mai multe afaceri și este şi consilier județean. Acesta nu are o avere impresionantă, potrivit celor declarate oficial. Are un teren intravilan în Cîmpeni și unul forestier de un hectar primit prin donație în Scărişoara. Nu deține imobile, autoturimse, bijuterii sau bani în conturi. A câștigat anul trecut 11.994 de lei din fucția de administrator al firmei sale și 5.481 de la Consiliul Județean.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    marți, 29.09.2015 at 18:48

    Pasca primar! jos andres, ai furat destul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax