Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | OFICIAl: Adrian Teban este noul COPREŞEDINTE PNL Alba. „Vreau să se respecte MERITOCRAŢIA şi în Alba”

Publicat

adrian teban, pnl alba Este oficial, Adrian Teban este copreşedintele PNL Alba, votat în unanimitate de membrii Biroului Politic Naţional cu drepturi depline.

Joi, înainte de votarea noului preşedintele PNL, Alina Gorghiu, la Bucureşti s-a ales şi noul copreşedinte PNL Alba, care a preluat funcţia lui Teodor Atanasiu.

Este vorba de primarul oraşului Cugir, Adrian Teban, membru al partidului de zece ani şi care acum este copreşedinte PNL Alba, alături de Mircea Hava.

Până în 2017, când va avea loc Congresul partidului acesta va fi copreşedinte PNL Alba.

„Aşteptările sunt foarte mari, referitor la ce se va întâmpla în continuare. Eu am primit acestă funcţie cu bună credinţă şi cu dorinţa de a face ca lucrurile să meargă cât mai aproape de aşteptările oamenilor care au votat pe 16 noiembrie. Este şi o mare responsabilitate pentru că lucrurile nu se pot schimba de pe o zi pe alta, dar noi plecăm pe acest drum, eu şi colegii mei din organizaţia Alba, tocmai cu gândul de a fi cât mai aproape de votul din 16 noiembrie”, a spus noul copreşedinte PNL Alba, Adrian Teban.

Joi, la Bucureşti Biroul Politic Naţional s-a reunit pentru a vota noul preşedinte PNL. Înainte de marele eveniment, aceştia au supus la vot şi alegerea noului copreşedinte PNL Alba. Adrian Teban, primarul oraşului Cugir şi membru de partid de zece ani a fost votat în unanimitate, pentru a prelua conducerea organizaţiei judeţene.

Teban spune că numirea lui în funcţia de preşedinte interimar „ a dovedit că meritocraţia în PNL trebuie să fie şi să rămână şi în marele PNL, gena de bază a partidului şi că principiile şi valorile liberale sunt siguranţa că acest partid va face istorie în România şi va da lideri importanţi”.

Referitor la alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte PNL, Adrian Teban spune că „a mai omorât un mit în România, că o femeie poate să îşi asume responsabilităţi mari în România, pe criteriul foarte important, al meritocraţiei şi nu alte criterii”.

Din punct de vedere politic, mandatul cu care a preluat această organizaţie este de a „veghea ca în viitoarea fuziune şi în viitorul mare PNL să respecte aceste valori şi principii (meritocraţia – n.r) şi în Alba”.

Întrebat cum vede în viitor colaborarea cu colegul de breaslă, copreşedintele PNL Alba, Mircea Hava, Teban a spus că „ foarte bună, bazată pe respect, ca până acum. Respectăm lucrurile pe care dânşii le-au făcut în judeţul Alba şi vrem ca toate lucrurile bune care s-au făcut până acum să fie continuate şi dezvoltate”.

Reamintim că în luna noiembrie, Teodor Atanasiu anunţa că renunţă la funcţia de preşedinte PNL Alba pentru conducerea partidului la nivel naţional. În urmă cu două zile acesta declara că renunţă la cursa pentru această funcţie şi că îi cedează locul Alinei Gorghiu, pe care a şi propus-o. Acum Teodor Atanasiu este prim-vicepreşedinte PNL . Atanasiu s-a aflat în funcţia PNL Alba timp de 21 de ani, iar acum a cedat locul colegului său de partid, Adrian  Teban, care a fost votat în unanimitate de membrii Biroului Naţional Politic.

Noul copreşedinte PNL Alba, Adrian Teban, preşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman şi consilierul local, Simone Albani vor fi prezenţi, duminică la Palatul Cotroceni pentru investirea în funcţie a noului preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Cine este Adrian Teban, noul copreşedinte PNL Alba?

2004- 2009 vicepreşedinte PNL Cugir

2009- 2014 Preşedinte PNL Cugir

2008- 2014 Preşedinte LAL Alba şi membru în BPJ Alba

2014 – primvicepresedinte PNL ALBA

1999-2004 consilier proiecte europene la Primăria Cugir

În perioada 1990-1995 a absolvit Universitatea Tehnică Timişoara – Facultatea de Mecanică, la specializarea Ingineria sistemelor de productie- Managementul conducerii. Este absolvent şi al Facultăţii de Teologie -Litere, Limba Engleză a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, cu diplomă la Universitatea „Babeş Bolyai” Cluj Napoca, în 1996-2000. În 2007 a obţinut diploma de master la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în Administraţie Publică.

Timp de patru ani, în perioada 1995-1999 a fost inginer la Uzina Mecanică Cugir, la departamentul de Marketing. Din 1999 şi până în 2004  a intrat în administraţia locală pe un post de consilier în proiecte europene.

Din 2004 cetăţenii oraşului Cugir l-au ales primar, iar în prezent se află la al treilea mandat.

Citeşte şi Teodor Atanasiu S-A RETRAS din cursa pentru șefia PNL: ”Am propus-o pe Alina Gorghiu. Iohannis a spus clar că o susţine”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax