Connect with us
Publicitate

Uncategorized

11.11.11 – zi fatidică sau o simplă coincidență numerologică?

Publicat

Astăzi este 11.11.11, o serie a numărului 11 ce, în opinia unora, marchează o schimbare în viața noastră sau reprezintă poarta spre o altă dimensiune.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost preocupați de tot ceea ce reprezintă mister, taină, încercând în permanență să găsească explicații logice pentru toate evenimentele mai mult sau mai puțin importante din viața lor. Omul modern nu se deosebește cu nimic față de înaintașii săi – el caută să se regăsească, să evadeze din „carapacea” pe care societatea şi principiile acesteia i-au impus-o.
Potrivit unor numerologi şi metafizicieni, întreaga planetă ar putea fi martora unei uriașe schimbări ori deschiderii unui portal ce ne va transporta spre o altă dimensiune.
Pentru masoni, numărul 11 are o semnificație aparte, reprezentând lupta permanentă dintre bine și rău. Istoria Statelor Unite ale Americii a fost puternic marcată de acest număr – în data de 11 septembrie, cele două Turnuri Gemene de la World Trade Center s-au prăbușit după atacul terorist cu avionul care era zborul cu numărul 11.
Profeția Sfântului Malachia se potrivește acestui cadru mistic creat de data de 11 noiembrie. Acesta susținea că, înainte de a veni sfârșitul lumii, vor fi 112 papi; coincidență sau nu, Papa Benedict al XVI-lea este cel de-al 111-lea Papă al Vaticanului.

Andreea ŞTEFAN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dan

    marți, 08.11.2011 at 18:07

    Va fi o zi ca oricare alta pe care orice crestin I-o inchina lui Dumnezeu.,

  2. Sabin

    miercuri, 09.11.2011 at 19:16

    Sunt mai multe coincidente ca asta. Ex:01.01.01 la ora 01 minutul 01 si inca traim :P…..02.02.02 la ora 02 minutul 02 si inca traim….macar daca ar fi pe aseasta data o schimbare in bine…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate