Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ursul de la Pâclișa, ELIBERAT în pădure, departe de comunitățile umane. S-a culcat la Pâclișa, s-a trezit la Șureanu

Publicat

YouTube video

Ursul de la Pâclișa a fost mutat vineri spre sâmbătă noaptea. Animalul a fost eliberat de dimineață într-o zonă din Munții Șureanu greu accesibilă, departe de comunitățile umane.

Procedura de transport și eliberare s-a desfășurat fără incidente, au transmis pentru Alba24, surse prezente la fața locului.

Vezi și FOTO: Ursul care a terorizat locuitorii din Pâclișa a fost CAPTURAT, vineri spre sâmbătă noapte. Operațiune fără incidente

Ursul de dimensiuni mari care se ”stabilise” recent la Pâclișa, cartier al municipiului Alba Iulia, a fost relocat într-o zonă sălbatică, unde va trebui să se descurce fără animalele domestice ale oamenilor.

Sâmbătă dimineață, animalul a fost eliberat între brazi, undeva aproape de granița cu județul Vâlcea, departe de sate, unde autoritățile speră să nu mai facă probleme și să nu mai vină în contact cu omul. 

Ursul a fost capturat și tranchilizat în timpul nopții.

A fost nevoie de aproape două săptămâni de la începerea demersurilor de către autoritățile locale, pentru ca ursul să poată fi relocat. Este vorba despre foarte multă birocrație care a trebui parcursă.

Practic, tot ce au putut face autoritățile locale în această perioadă, în frunte cu Instituția Prefectului și Jandarmerie, a fost să încerce să se asigure că oamenii nu pățesc nimic.

Vezi și VIDEO: O nouă acțiune, astăzi, de căutare și prindere a URSULUI de la PÂCLIȘA. Ce s-a întâmplat în pădurile din zonă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax