Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mircea Hava rămâne boss, angajații nu l-au scos. Fostul primar conduce în continuare orașul, de pe siteul instituției

Publicat

s

După ce a fost nenumărați ani primar de oraș, Mircea Hava rămâne primar… la site. La două săptămâni de la preluarea mandatului de europarlamentar, angajații Primăriei Municipiului Alba Iulia nu s-au gândit, sau nu au îndrăznit să schimbe siteul instituției, astfel încât acesta apare în continuare la conducere.

Mircea Hava rămâne primarul siteului administrației publice din Alba Iulia. La secțiunea dedicată conducerii instituției, acesta apare în continuare drept primar în funcție, la conducerea orașului.

Mai mult, cetățenii pot afla de pe portal că pot merge în audiențe în fiecare joi, între orele 14 și 16, iar pentru probleme deosebite, zilnic.

Bineînțelesc că, în realitate, Mircea Hava nu este de găsit la primărie. Acesta și-a preluat mandatul de europarlamentar și nu mai este primarul municipiului Alba Iulia, funcție din care a plecat prin demisie. Mai mult, l-a luat cu el și pe Nicolaie Moldovan, city-manager al orașului.

Faptul că a rămas pe site drept primar, arată însă cum se mișcă instituția pe care a părăsit-o și cât de funcțională este.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax