Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliției Rurale Galda de Jos: Amenzi de peste 10.000 de lei, într-o singură zi

Publicat

actiune politia

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale şi au identificat 4 autori de infracțiuni în dosarele rămase cu autori neidentificaţi, în urma unei acţiuni desfăşurată pe raza localităţilor aflate în competenţă.

Potrivit IPJ Alba, în data de 10 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au organizat, pe raza localităţilor rurale aflate în competenţă, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, identificarea autorilor în cauzele penale cu autori necunoscuţi și prevenirea evenimentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au constatat 65 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 10.880 lei, din care 59 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, au fost identificaţi 4 autori de infracțiuni în dosarele rămase cu autori neidentificaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax