Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a polițiștilor din Alba Iulia: Într-o singură zi au fost aplicate 127 de amenzi, în valoare de peste 26.000 de lei

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune, cu efective mărite, pe raza municipiului și localităţilor rurale arondate. Au fost aplicate 127 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor de circulație rutieră.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 iulie 2021, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, prevenirea accidentelor rutiere și verificarea modului de respectare a normelor de protecție sanitară împotriva răspândirii Covid 19.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost legitimate 212 persoane şi controlate 161 de autovehicule, 28 de unități economice și 10 mijloace de transport în comun.

Polițiștii au constatat 127 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 26.040 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 110 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 13 la Legea 61 din 1991 privind ordinea și liniștea publică și 4 la Legea 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

La acțiune, alături de polițiști, au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, lucrători din cadrul ISU Alba și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate