Connect with us
Publicitate

ABRUD

Analize medicale gratuite la Spitalul din Abrud. Laboratorul instituției medicale a fost acreditat și este funcțional

Publicat

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Orășenesc Dr. ”Alexandru Borza Abrud” este funcțional începând de marți, 17 august și efectuează analize medicale pe baza de bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, analizele fiind decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba.

„Cu o echipă compactă, implicată și dedicată atingerii acestor obiective, am reușit, în anul 2020 să obținem Certificatul de Acreditare emis de Asociația de Acreditare din România- RENAR, laboratorul de analize medicale din cadrul spitalului nostru îndeplinind cerințele SR EN ISO 15189:2013.

Spitalul Orășenesc Abrud a devenit, astfel, singurul Spital din zona munților Apuseni care deține o astfel de acreditare.

Anul acesta am mai făcut un pas important în acest sens, astfel că analizele medicale de laborator pot fi decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Alba.

Este o realizare deosebită pentru noi, pentru că putem veni în întâmpinarea pacienților noștri care au nevoie de analize medicale de laborator și care, acum, pot să le deconteze” prin încheierea unui contract cu , Casa Judeţeană de Asigurari de Sănătate Alba” , a declarat Ionela Anca, managerul Spitalului Orășenesc Abrud.

Pacienții care doresc efectuarea gratuită a analizelor medicale de laborator trebuie să se prezinte la laboratorul Spitalului cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist și cardul de sănătate.

Având în vedere situația pandemică care impune o organizare și mai riguroasă ca în mod normal, pacienții trebuie să facă o programare în prealabil la numărul de telefon 0744 533 186.

Programul de funcționare al laboratorului este de luni până vineri, de la ora 8.00-19.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax