Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum să distingeți adidași Adidas originali de cei contrafăcuți? (P)

Publicat

Adidas este unul dintre liderii de pe piața încălțămintei pentru sport și pentru uzura zilnică. Este unul dintre cele mai populare branduri nu doar pentru sportivii profesioniști, ci și pentru cei care preferă încălțăminte de înaltă calitate și confortabilă. Nu este de mirare că toată lumea își dorește să aibă o pereche de adidași Adidas.

Mai ales acum, când mulți adidași Adidas sunt purtați nu doar cu ținute sport, ci și cu rochii, fiecare femeie la modă urmând tendințele mărcii. Cu toate acestea, prețul pentru încălțămintea originală nu este accesibil pentru toată lumea. De aceea, există atât de multe perechi de adidași contrafăcuți pe piață. Astăzi, devine din ce în ce mai dificil să distingem adidașii originali de marcă de cei falși, deoarece producătorii de încălțăminte falsă fac tot posibilul să ofere o copie care arată cât de asemănătoare cu originalul.

Vreți să știți la ce să fii atent când cumpărați o nouă pereche de adidași Adidas? Verificați caracteristicile distinctive pe care le au pantofii originali. Amintiți-vă că numai adidașii Adidas originali sunt confecționați din materiale de calitate superioară, care se deosebesc printr-o longevitatea mai bună.

Iată lista lucrurilor cărora ar trebui să le acordați atenție, dacă vreți să aveți o pereche de adidași de bărbați originali în garderoba dvs.

1. Numărul de serie

Pentru a ști dacă perechea dvs. de adidași Adidas este originală, trebuie să vă uitați în interior. Comparați etichetele de pe ambii pantofi: dacă acestea sunt diferite pe pantoful din dreapta și pe cel din stânga, înseamnă că aveți un Adidas original. În cazul în care ambii pantofi au același număr de serie în interior, este un fals 100%. De asemenea, ar trebui să verificați numărul de pe cutie. Numărul de serie de pe eticheta interioară și de pe cutie ar trebui să coincidă.

2. Logo-ul Adidas

Un alt lucru important la care trebuie să acordați atenție este logo-ul. Dacă veți compara un fals cu o pereche de adidași Adidas originali, veți vedea că falsurile au întotdeauna logo-uri lipite, în timp ce logo-ul de marcă este sculptat pe limbă. Logo-ul de pe adidași falși se va uza mult mai repede decât logo-ul de pe perechea originală de pantofi.

3. Cusătura

Calitatea finisajului cusăturilor vă poate ajuta, de asemenea, să înțelegeți dacă perechea de pantofi aleasă este un fals sau una originală. Produsele de marcă au cusături uniforme de înaltă calitate, în timp ce majoritatea falsurilor, chiar și cei mai ieftini adidași, au cusături de calitate slabă, cu cusături neterminate. Un capăt de ață liber este, de asemenea, comun la falsuri. Cusăturile unor adidași Adidas originali sunt rezistente, netede și îngrijite, fără urme de lipici. Prin urmare, dacă vedeți că cusăturile nu sunt perfecte, atunci în fața dumneavoastră se află un fals.

4. Culoare

Adesea, puteți vedea că culoarea adidașilor pe care ați ales-o în vreun magazin pe internet nu este prezentată pe site-ul oficial. Ce înseamnă acest lucru? Că este un fals! Producătorii de adidași falși copiază adesea modelul în sine, dar adaugă alte culori la gama de modele. De aceea, dacă ați găsit adidași roz foarte drăguți, pe care nu i-ați văzut în magazinul oficial, nu vă grăbiți să vă bucurați că este o culoare nouă. Este mai bine să verificați pe site dacă modelul ales este disponibil în culoarea pe care ați văzut-o în altă parte.

5. Șireturi și ochiuri

În cele mai multe cazuri, adidașii originali au încă o pereche de șireturi, care sunt bine împachetate. Dacă ați primit o pereche de adidași și nu ați găsit șireturi noi în interiorul cutiei, este posibil să aveți un fals. Cu toate acestea, mulți producători de falsuri au început, de asemenea, să adauge o nouă pereche de șireturi. De aceea, acesta nu poate fi cel mai important criteriu pentru a distinge originalul de fals. Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să ignorați această caracteristică. Dacă aveți șireturi în cutie, evaluați modul în care acestea sunt ambalate, deoarece majoritatea producătorilor de falsuri nu se preocupă prea mult de ambalajul separat pentru șireturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax