Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Focar de coronavirus la Centrul de Îngrijire și Asistenţă Gârbova (Alba), unde sunt internate persoane vârstnice

Publicat

Un nou focar mare a fost descoperit în județul Alba, la Centrul de Îngrijire și Asistenţă Gârbova (județul Alba), unde sunt îngrijite persoane în vârstă. 

43 de cazuri noi au fost descoperite la Gârbova, în ultimele 24 de ore. Se pare că o mare parte (37) dintre acestea sunt la centrul respectiv unde sunt infectați beneficiari dar și membri ai personalului.

Știre în actualizare

În ultimele 24 de ore, în județul Alba s-au înregistrat 201  de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise vineri, 30 octombrie, de DSP Alba.

În total de la începutul pandemiei au fost confirmate cu COVID-19 4922. De asemenea 2944 persoane au fost declarate vindecate și s-au înregistrat 138 decese.

Joi, în Alba au fost prelucrate 1081 de probe (747 la DSP si 334 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 102.326.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax