Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință ordinară la CL Sebeș. Se votează organizarea Târgului de Crăciun, denumirea de noi străzi și altele

Publicat

Ordinea de zi a ședinței din data 27 noiembrie a Consiliului Local Sebeș cuprinde 31 de proiecte care vor fi supuse la vor. Printre acestea se află organizarea Târgului de Crăciun, atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti dar și altele.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea art.8, alin.8 din H.C.L. nr. 297/2018 privind aprobarea documentației  cadastrale de primă  înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte  Funciară a imobilelor situate administrativ în extravilanul UAT a Municipiului Sebeș, jud. Alba .
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în Cartea Funciară  a UAT Sebeș a imobilului ,, Centrala termică,, situat în Mun. Sebeș, cartier Mihail Kogălniceanu, în favoarea domeniului privat al Municipiului Sebeș.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  modului de utilizare a spațiilor din imobilele  1 și Corp.2 situate administrativ în Sebeș, str. Ștefan cel Mare  nr. 1 de către Liceul German și Liceul Tehnologic Sebeș.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.2/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL- Construire Incintă depozit logistic, Organizare de Șantier, Drum de legătură și Împrejmuire„ Sebeș , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Internațional Alexander Real Estate S.R.L.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.189/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL-„Construire Stație de Telefonie Mobilă, Împrejmuire Incintă și Alimentare cu Energie Electrică”, Petrești , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Orange Romania S.A.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 15/2017 „PLAN URBANISTIC ZONAL- „Construire Hală pentru Utilaje, Mașini, Schele Metalice”, Lancrăm , Extravilan, jud. Alba , Beneficiar: S.C. New Pav S.R.L.
 7. Proiect de hotărâre privind radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebes a unor mijloace fix ca urmare a vanzarii acestora .
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei A.N.L. situată administrativ în Sebeş, str. Lucian Blaga, bl.53, sc.D, ap. 12, jud. Alba în favoarea d-lui  Morariu Claudiu.
 9. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, potrivit documentațiilor urbanistice aprobate de către Consiliul Local al Municipiului Sebeș.
 10. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită din folosinţa d-nei Monescu Maria-Mihaela în favoarea d-lui Popa Ilie-Ovidiu asupra terenului situat în Lancrăm, înscris în CF nr.76111 nr.cad.76111 Lancrăm- parcela nr. 27.
 11. Proiect de privind aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere pentru chiriaşii din blocul 53CD, strada Lucian Blaga și ap.13 din bloc 12 AB str.Valea Frumoasei– locuinţe pentru tineri construite prin programul A.N.L.
 12. Proiect de hotărâre privind organizarea Târgului de Craciun 2018.
 13. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate  personală.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea  atribuirii  de licențe de traseu pentru efectuarea serviciului  de transport public local de persoane  prin curse regulate.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Acord de Parteneriat  între Consiliul Local al Municipiului  Sebeș prin  Direcția de Asistență  Socială  Sebeș și Asociația  Filiala Filantropia Ortodoxă Sebeș.
 16. Proiect de hotărâre referitor  la acordarea unui mandat special reprezentantului  Consiliului Local al Municipiului Sebeș în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,, APA ALBA ,,.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de licitație, a tipului de valorificare, tipului de licitație și a prețurilor de pornire pentru partizile 1947 Tomnatic și 1933 Cocini.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a  Statului de funcții ale Spitalului Municipal Sebeş, Judeţul Alba .
 19. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.
 20. Proiect de hotărâre privind APROBAREA DOCUMENTAŢIEI P.U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 14/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL „Construire Pensiune Turistică și Împrejmuire”, Localitatea Petrești , str. 1 Mai,  255, jud. Alba , Beneficiar: Bîscă Liviu Gheorghe.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea punctajului obtinut de cererile de repartizare a locuintelor din domeniul privat al Municipiului Sebes.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea preturilor de referinta a masei lemnoase “pe picior” productia anului 2019 pentru masa lemnoasa ce se valorifica prin licitatie sau negociere din fondul forestier proprietate publica a Municipiului Sebeș.
 23. Proiect de hotărâre privind acordarea unor beneficii de asistenta sociala sub forma de tichete sociale, persoanelor vârstnice de pe raza Municipiului Sebes.
 24. Proiect de hotărâre privind utilizarea de la Fondul de rezervă bugetară a sumei de 197,92 mii lei.
 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al Bugetului general centralizat al Municipiului Sebeș la 30.09.2018
 26. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5100/21.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reabilitare Baza sportiva, str.Tipografilor, Municipiul Sebes “-faza D.A.L.I
 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5033/19.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Schimbare de destinatie din Cladire depozit carburanti, Magazie prefabricate beton si Cladire magazie var-ciment in garaje si extindere pe orizontala “-faza D.A.L.I.
 28. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4950/14.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcari, Municipiul Sebes”   – faza S.F.
 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4971/15.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti – faza D.A.L.I.
 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare pentru proiectarea obiectivul de investiții,,Reabilitare și modernizare instalații electrice;Creșterea eficienței energetice prin moderrnizarea sistemului de iluminat  interior și exterior, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș ,,.
 31. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 72/2013 privind aprobarea Regulamentului  privind regimul finanțărilor  nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Sebeș alocate pentru activități nonprofit de interes local.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

AIUD

ACCIDENT rutier pe DN1 între Teiuș și Aiud, în zona intersecției cu localitatea Beldiu. Trafic restricționat

Publicat

smurd

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud, în zona intersecției cu localitatea Beldiu. În accident au fost implicate 2 automobile. Traficul este restricționat. Potrivit ISU Alba, la locul accidentului intervine detașamentul Aiud cu o autospecială și 2 ambulanțe SMURD de tip B. Potrivit IPJ Alba, cauza […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Big Brother la Sebeș. Manevră periculoasă a unui șofer, filmată în trafic de camerele de supraveghere

Publicat

intersectie sebes

Un șofer a fost la un pas să producă un accident rutier, marți, în municipiul Sebeș, după ce a întors autoturismul într-o intersecție. Manevra riscantă a acestuia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.  „Un cetățean a reclamat indisciplina unui conducător auto în trafic, la intersecția străzii Dorin Pavel cu strada Traian. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Sindicaliştii de la Sanitas anunţă proteste pentru martie şi aprilie. De ce sunt medicii nemulțumiți

Publicat

Membrii Federaţiei Sanitas au stabilit un calendar al protestelor, care vor începe pe data de 6 martie şi vor culmina pe 3 aprilie, când se va organiza un miting de amploare în Bucureşti. Sindicaliştii din Sănătate spun că Legea Salarizării, adoptată în 2017, a dus la pierderi din venituri. „Actele normative cu caracter salarial din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Și-a amenințat soția că o taie și o dă la câini. Bărbat din Alba Iulia, condamnat de Judecătorie

Publicat

violenta femeie familie

Un bărbat din Alba Iulia şi-a ameninţat soţia, în miez de noapte, că o taie în bucăţi, cu un cuţit şi o dă la câini. Deși în timpul audierilor doi martori au declarat că soția acestuia a fost amenințată cu moartea, bărbatul nu şi-a recunoscut fapta. Mai mult în timpul anchetei, spunea că o va […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate