Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință ordinară la CL Sebeș. Se votează organizarea Târgului de Crăciun, denumirea de noi străzi și altele

Publicat

Ordinea de zi a ședinței din data 27 noiembrie a Consiliului Local Sebeș cuprinde 31 de proiecte care vor fi supuse la vor. Printre acestea se află organizarea Târgului de Crăciun, atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti dar și altele.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea art.8, alin.8 din H.C.L. nr. 297/2018 privind aprobarea documentației  cadastrale de primă  înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte  Funciară a imobilelor situate administrativ în extravilanul UAT a Municipiului Sebeș, jud. Alba .
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în Cartea Funciară  a UAT Sebeș a imobilului ,, Centrala termică,, situat în Mun. Sebeș, cartier Mihail Kogălniceanu, în favoarea domeniului privat al Municipiului Sebeș.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  modului de utilizare a spațiilor din imobilele  1 și Corp.2 situate administrativ în Sebeș, str. Ștefan cel Mare  nr. 1 de către Liceul German și Liceul Tehnologic Sebeș.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.2/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL- Construire Incintă depozit logistic, Organizare de Șantier, Drum de legătură și Împrejmuire„ Sebeș , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Internațional Alexander Real Estate S.R.L.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.189/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL-„Construire Stație de Telefonie Mobilă, Împrejmuire Incintă și Alimentare cu Energie Electrică”, Petrești , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Orange Romania S.A.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 15/2017 „PLAN URBANISTIC ZONAL- „Construire Hală pentru Utilaje, Mașini, Schele Metalice”, Lancrăm , Extravilan, jud. Alba , Beneficiar: S.C. New Pav S.R.L.
 7. Proiect de hotărâre privind radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebes a unor mijloace fix ca urmare a vanzarii acestora .
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei A.N.L. situată administrativ în Sebeş, str. Lucian Blaga, bl.53, sc.D, ap. 12, jud. Alba în favoarea d-lui  Morariu Claudiu.
 9. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, potrivit documentațiilor urbanistice aprobate de către Consiliul Local al Municipiului Sebeș.
 10. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită din folosinţa d-nei Monescu Maria-Mihaela în favoarea d-lui Popa Ilie-Ovidiu asupra terenului situat în Lancrăm, înscris în CF nr.76111 nr.cad.76111 Lancrăm- parcela nr. 27.
 11. Proiect de privind aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere pentru chiriaşii din blocul 53CD, strada Lucian Blaga și ap.13 din bloc 12 AB str.Valea Frumoasei– locuinţe pentru tineri construite prin programul A.N.L.
 12. Proiect de hotărâre privind organizarea Târgului de Craciun 2018.
 13. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate  personală.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea  atribuirii  de licențe de traseu pentru efectuarea serviciului  de transport public local de persoane  prin curse regulate.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Acord de Parteneriat  între Consiliul Local al Municipiului  Sebeș prin  Direcția de Asistență  Socială  Sebeș și Asociația  Filiala Filantropia Ortodoxă Sebeș.
 16. Proiect de hotărâre referitor  la acordarea unui mandat special reprezentantului  Consiliului Local al Municipiului Sebeș în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,, APA ALBA ,,.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de licitație, a tipului de valorificare, tipului de licitație și a prețurilor de pornire pentru partizile 1947 Tomnatic și 1933 Cocini.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a  Statului de funcții ale Spitalului Municipal Sebeş, Judeţul Alba .
 19. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.
 20. Proiect de hotărâre privind APROBAREA DOCUMENTAŢIEI P.U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 14/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL „Construire Pensiune Turistică și Împrejmuire”, Localitatea Petrești , str. 1 Mai,  255, jud. Alba , Beneficiar: Bîscă Liviu Gheorghe.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea punctajului obtinut de cererile de repartizare a locuintelor din domeniul privat al Municipiului Sebes.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea preturilor de referinta a masei lemnoase “pe picior” productia anului 2019 pentru masa lemnoasa ce se valorifica prin licitatie sau negociere din fondul forestier proprietate publica a Municipiului Sebeș.
 23. Proiect de hotărâre privind acordarea unor beneficii de asistenta sociala sub forma de tichete sociale, persoanelor vârstnice de pe raza Municipiului Sebes.
 24. Proiect de hotărâre privind utilizarea de la Fondul de rezervă bugetară a sumei de 197,92 mii lei.
 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al Bugetului general centralizat al Municipiului Sebeș la 30.09.2018
 26. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5100/21.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reabilitare Baza sportiva, str.Tipografilor, Municipiul Sebes “-faza D.A.L.I
 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5033/19.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Schimbare de destinatie din Cladire depozit carburanti, Magazie prefabricate beton si Cladire magazie var-ciment in garaje si extindere pe orizontala “-faza D.A.L.I.
 28. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4950/14.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcari, Municipiul Sebes”   – faza S.F.
 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4971/15.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti – faza D.A.L.I.
 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare pentru proiectarea obiectivul de investiții,,Reabilitare și modernizare instalații electrice;Creșterea eficienței energetice prin moderrnizarea sistemului de iluminat  interior și exterior, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș ,,.
 31. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 72/2013 privind aprobarea Regulamentului  privind regimul finanțărilor  nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Sebeș alocate pentru activități nonprofit de interes local.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Cutremur în Vrancea, produs la adâncimea de 150 de kilometri. S-a resimțit în mai multe orașe

Publicat

c

Un seism cu magnitudinea 4 a avut loc miercuri seară, la ora 22:41, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit INFP. Datele cutremurului: a avut o magnitudine de 4 și s-a produs la adâncimea de 150 de kilometri. Inițial fusese evaluat la o magnitudine de 4,1 și a fost localizat la o adâncime de 114 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Femeile au mai puţine şanse de supravieţuire în cazul unui stop cardiac

Publicat

stop-cardiac-femei

Femeile care suferă un stop cardiac în afara unităţilor de îngrijiri medicale au mai puţine şanse de a fi resuscitate de martori şi de supravieţuire în comparaţie cu bărbaţii, sugerează un nou studiu citat marţi de Press Association. Cercetarea, publicată în European Heart Journal, a identificat inechităţi în ceea ce priveşte modul în care sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Şase cai frumoşi, „la păscut” în parcarea unui supermarket din Alba Iulia

Publicat

cai parcare supermarket

O vizită la cumpărături în zona de supermarketuri de la ieşirea din oraşul Alba Iulia spre Miceşti poate aduce şi surprize celor grăbiţi să ajungă cu produsele achiziţionate acasă. Şi şoferii aflaţi în trafic pot întâlni „obstacole mobile” neaşteptate. Vorbim despre patrupedele care circulă libere pe trotuare, şosea sau în apropierea carosabilului la Alba Iulia. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ŞTIREA TA: Curcubeu superb pe cerul oraşului Alba Iulia. Imagini inedite, după ploaia de miercuri

Publicat

curcubeu

Un curcubeu superb a putut fi observat după ploaia de miercuri după-amiaza pe cer, la câțiva kilometri de Alba Iulia, spre Drâmbar. O coloană de culori puternice a putut fi admirată minute în șir de la mare distanță. Mai mulți cititori Alba24 au fost martorii acestui eveniment și ne-au trimis fotografii. UPDATE: Cititori Alba24 au […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate