Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Ședință ordinară la CL Sebeș. Se votează organizarea Târgului de Crăciun, denumirea de noi străzi și altele

avatar

Publicat

Publicitate

Ordinea de zi a ședinței din data 27 noiembrie a Consiliului Local Sebeș cuprinde 31 de proiecte care vor fi supuse la vor. Printre acestea se află organizarea Târgului de Crăciun, atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti dar și altele.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea art.8, alin.8 din H.C.L. nr. 297/2018 privind aprobarea documentației  cadastrale de primă  înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte  Funciară a imobilelor situate administrativ în extravilanul UAT a Municipiului Sebeș, jud. Alba .
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în Cartea Funciară  a UAT Sebeș a imobilului ,, Centrala termică,, situat în Mun. Sebeș, cartier Mihail Kogălniceanu, în favoarea domeniului privat al Municipiului Sebeș.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  modului de utilizare a spațiilor din imobilele  1 și Corp.2 situate administrativ în Sebeș, str. Ștefan cel Mare  nr. 1 de către Liceul German și Liceul Tehnologic Sebeș.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.2/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL- Construire Incintă depozit logistic, Organizare de Șantier, Drum de legătură și Împrejmuire„ Sebeș , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Internațional Alexander Real Estate S.R.L.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr.189/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL-„Construire Stație de Telefonie Mobilă, Împrejmuire Incintă și Alimentare cu Energie Electrică”, Petrești , jud. Alba , Beneficiar: S.C. Orange Romania S.A.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 15/2017 „PLAN URBANISTIC ZONAL- „Construire Hală pentru Utilaje, Mașini, Schele Metalice”, Lancrăm , Extravilan, jud. Alba , Beneficiar: S.C. New Pav S.R.L.
 7. Proiect de hotărâre privind radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebes a unor mijloace fix ca urmare a vanzarii acestora .
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării locuinţei A.N.L. situată administrativ în Sebeş, str. Lucian Blaga, bl.53, sc.D, ap. 12, jud. Alba în favoarea d-lui  Morariu Claudiu.
 9. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumiri pentru noile străzi create în Municipiul Sebeș, potrivit documentațiilor urbanistice aprobate de către Consiliul Local al Municipiului Sebeș.
 10. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită din folosinţa d-nei Monescu Maria-Mihaela în favoarea d-lui Popa Ilie-Ovidiu asupra terenului situat în Lancrăm, înscris în CF nr.76111 nr.cad.76111 Lancrăm- parcela nr. 27.
 11. Proiect de privind aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere pentru chiriaşii din blocul 53CD, strada Lucian Blaga și ap.13 din bloc 12 AB str.Valea Frumoasei– locuinţe pentru tineri construite prin programul A.N.L.
 12. Proiect de hotărâre privind organizarea Târgului de Craciun 2018.
 13. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate  personală.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea  atribuirii  de licențe de traseu pentru efectuarea serviciului  de transport public local de persoane  prin curse regulate.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Acord de Parteneriat  între Consiliul Local al Municipiului  Sebeș prin  Direcția de Asistență  Socială  Sebeș și Asociația  Filiala Filantropia Ortodoxă Sebeș.
 16. Proiect de hotărâre referitor  la acordarea unui mandat special reprezentantului  Consiliului Local al Municipiului Sebeș în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,, APA ALBA ,,.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de licitație, a tipului de valorificare, tipului de licitație și a prețurilor de pornire pentru partizile 1947 Tomnatic și 1933 Cocini.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a  Statului de funcții ale Spitalului Municipal Sebeş, Judeţul Alba .
 19. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.
 20. Proiect de hotărâre privind APROBAREA DOCUMENTAŢIEI P.U.Z. şi a R.L.U. proiect nr. 14/2018 „PLAN URBANISTIC ZONAL „Construire Pensiune Turistică și Împrejmuire”, Localitatea Petrești , str. 1 Mai,  255, jud. Alba , Beneficiar: Bîscă Liviu Gheorghe.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea punctajului obtinut de cererile de repartizare a locuintelor din domeniul privat al Municipiului Sebes.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea preturilor de referinta a masei lemnoase “pe picior” productia anului 2019 pentru masa lemnoasa ce se valorifica prin licitatie sau negociere din fondul forestier proprietate publica a Municipiului Sebeș.
 23. Proiect de hotărâre privind acordarea unor beneficii de asistenta sociala sub forma de tichete sociale, persoanelor vârstnice de pe raza Municipiului Sebes.
 24. Proiect de hotărâre privind utilizarea de la Fondul de rezervă bugetară a sumei de 197,92 mii lei.
 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al Bugetului general centralizat al Municipiului Sebeș la 30.09.2018
 26. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5100/21.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reabilitare Baza sportiva, str.Tipografilor, Municipiul Sebes “-faza D.A.L.I
 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 5033/19.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Schimbare de destinatie din Cladire depozit carburanti, Magazie prefabricate beton si Cladire magazie var-ciment in garaje si extindere pe orizontala “-faza D.A.L.I.
 28. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4950/14.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcari, Municipiul Sebes”   – faza S.F.
 29. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare 4971/15.11.2018 pentru proiectarea obiectivului de investiții “Reamenajare parcuri de joaca”- Aleea Parc si Petresti – faza D.A.L.I.
 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare pentru proiectarea obiectivul de investiții,,Reabilitare și modernizare instalații electrice;Creșterea eficienței energetice prin moderrnizarea sistemului de iluminat  interior și exterior, Școala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Sebeș ,,.
 31. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 72/2013 privind aprobarea Regulamentului  privind regimul finanțărilor  nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Sebeș alocate pentru activități nonprofit de interes local.
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Suspecții de evaziune fiscală dintr-un dosar scapă de acuzaţii, dacă unul dintre ei achită prejudiciul

avatar

Publicat

Comisia juridică din Camera Deputaților a votat marți un amendament la Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, potrivit căruia, dacă unul dintre inculpații acuzați pentru aceeași evaziune fiscală achită prejudiciul integral, plus 20%, toți cei acuzați scapă de urmărirea penală.„Dispozițiile art. 10 alin. (1) se aplică tuturor inculpaților care au săvârșit împreună una […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gafă a ministrului Culturii, rector al Universității din Alba Iulia: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”

avatar

Publicat

daniel breaz stacheta

Noul ministru al Culturii, rectorul Universității din Alba Iulia Daniel Breaz, le-a spus spus marți deputaţilor din Comisia de Cultură că în mandatul său se va axa pe preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie și că în urmă cu două săptămâni el a preluat „ștacheta” de la omologul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

12 sectoare de drumuri județene din Alba, ÎNCHISE circulației rutiere în perioada de iarnă 2018-2019

avatar

Publicat

drum zapada

În perioada de iarnă, ca urmare a traficului rutier redus, 12 sectoare de drumuri județene din Alba, cu o lungime totală de aproape 66 de kilometri, vor fi închise circulației.Asta înseamnă că în zonele stabilite nu vor intra utilaje de deszăpezire sau luate alte măsuri de întreţinere a drumurilor, iar şoferii vor trebui să aleagă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Taxe pe 2019, administrare drumuri, conducerea DGASPC. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni din Alba se reunesc joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, modificarea traseului și lungimii drumului județean DJ 705 E: DN 7 – Tărtăria – Săliştea – Săliştea Deal, exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate