Connect with us
Publicitate

SPORT

Rareş Andriuc este medaliat cu aur pentru a cincea oară

Publicat

Tenisman-ul Paul Rareş Andriuc, în vârstă de 14 ani, legitimat la CSO Cugir – condus de preşedintele Adrian Mihai – a luat startul la Campionatul Under 16, desfăşurat în Bucureşti, în perioada 5-10 ianuarie 2011, la finalul căruia a câştigat medalia de aur la tenis de câmp.

Locul 5 în lume, de cinci ori medaliat cu aur, Rareş Andriuc este cel mai bun jucător de tenis pe care l-a avut România în ultimii 15ani, acest lucru fiind precizat de către preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

„A fost un turneu foarte greu, pentru că am jucat la o categorie cu doi ani mai mare, din punct de vedere fizic nu am stat foarte bine, suferind o accidentare la spate. În 2 februarie mă deplasez cu echipa României în Belarusia, la Cupa Davis unde sper să fac un rezultat mare.
Marele meu succes se datorează căpitanului de Cupă Davis, Corrad Barazzutti, fost Locul 7 în lume şi sponsorul meu Gabrielle Marelli, care investeşte peste 80.000 de euro pe an în mine. În acelaşi timp, vreau să  mulţumesc în mod special tatălui meu, Nicu, care este mereu alături de mine, Clubului meu din Cugir, antrenorului care m-a antrenat în România, Gheorghe Hârceagă şi profesorului Sorin Bărăştean care m-a pregătit fizic”, a declarat Rareş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax