Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Sondaj: Care a fost CEL MAI REUȘIT eveniment din Cetatea Alba Carolina organizat de Primărie în 2014? VOTEAZĂ

Publicat

garda romana Primăria Alba Iulia vrea să afle opiniile albaiulienilor şi turiştilor cu privire la tipul de evenimente pe care doresc să le vadă în Cetatea Alba Carolina în 2015. Este vorba despre un sondaj prin care aceştia pot alege şi vota, în funcţie de preferinţe, unul dintre cele 13 cele mai importante evenimente organizate în Alba Iulia sau pot nominaliza alt festival.

Sondajul este deschis din luna februarie şi participantii pot alege dintre Alba Iulia City Race, Festivalul roman Apulum, Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Feeric Fashion Days, Simfonia Focului, Rowmania, Expoziţia Chinologică Internaţională, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music & Film Festival, Sărbătoarea Încoronării de la Alba Iulia, Festival de Romania, spectacolele de weekend (Garda Romană şi Garda Cetăţii).

Sondajul de opinie ce poate fi completat direct pe Facebook, prin pagina dedicată aplicatiei, listează cele mai importante evenimente din anul 2014 organizate în oraş, alături de poze reprezentative.

Sondajul este deschis pentru votare aici, iar cei interesati pot alege minim un festival, dar pot opta si pentru mai multe festivaluri de care s-au declarat impresionaţi, având inclusiv opţiunea de a mentiona alte evenimente nelistate.

După doar o zi de vot, rezultatele prezentau păreri relativ echilibrate cu Sărbătoarea Muzicii, Spectacolele de weekend, Festivalul Roman Apulum, Alba Fest şi Alba Iulia Music & Film Fest pe primele locuri, cu procente între 14% si 10%. Dintre cei care şi-au exprimat opţiunile în prima zi de vot, cei mai puţini au votat pentru evenimentele sportive precum Alba Iulia City Race (1%) sau Rowmania (3%). Nici Sărbătoarea Încoronării sau Expozitia Chinologica nu s-au bucurat de prea multa popularitate, cumulând doar 3%, respectiv 4% din voturile exprimate.

Vedeţi mai jos rezultatele sondajului primăriei:

sondaj rezultate primaria alba iulia evenimente 2014_1

 

 

 

 

 

Reamintim că un sondaj similar a fost prezentat în vara anului trecut, tot pe Facebook, de Primăria Alba Iulia, pe tema importanţei şi tipurilor de evenimente, precum şi locaţiei preferate de cetăţeni în Cetatea Alba Carolina.

Și ziarul Alba24 va invită să alegeți care a fost cel mai reușit eveniment al anului 2014 organizat în Cetatea Alba Carolina de Primăria Alba Iulia în anul 2014. De asemenea puteți adăuga la rubrica de comentarii de la acest articol sugestiile și ideile pe care le aveți pentru organizarea evenimentelor din acest an.

SONDAJ ALBA24: Care este cel mai reușit eveniment organizat în Cetatea Alba Carolina de Primăria Alba Iulia în anul 2014

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax