Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul actor din Alba Iulia, Vinicius Moldovan participă la emisiunea „Batem Palma” de la PRO TV

Publicat

Tânărul actor din Alba Iulia, Vinicius Molodvan, participă la concursul ”Batem Palma” de la PRO TV

Este vorba despre o emisiune interactivă, în care un jucător trebuie să deschidă pe rând câte o cutie în care se află o sumă de bani. La intervale regulate de timp, banca îi va face o ofertă pe baza cutiilor deschise și a sumelor rămase în joc. 

Cu cât în joc au rămas sume mari și cele mici au fost eliminate, cu atât oferta băncii poate fi mai mare. Dacă până la sfârșitul rundelor jucătorul refuză toate ofertele băncii, va rămâne cu banii pe care îi are el în cutie.

”Dragii mei, abia am așteptat să fac acest anunț! Începând de mâine, de la ora 18:00 ne vedem în fiecare zi la Pro TV la emisiunea Batem Palma.

Mă bucur că am avut șansa să particip din nou la un Game Show unde am cunoscut oameni foarte frumoși, plini de povești de viață interesante și, nu pe ultimul loc, pe carismaticul Cosmin Seleși”, a scris Vincius Moldovan pe Facebook.

Tânărul este cunoscut în Alba Iulia pentru activitatea sa teatrală alături de cei de la trupa de teatru Speksis. De asemenea acesta este și scriitor, dar a realizat și mai multe scurt metraje.

Vinicius este actor de teatru dar și de film, fiind cunoscut sub pseudonimul de ”Clăbuc”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax