Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Transport de echipamente medicale cu unul dintre cele mai mari avioane din lume. Când ajunge în România

Publicat

Unul dintre cele mai mari avioane din lume va aduce, marți, un transport de echipamente medicale din China, în România. Este vorba despre unul dintre cele 12 transporturi de echipamente medicale așteptate în această lună în țară.

„Unul dintre avioane este o premieră în România, va fi un Antonov cu o capacitate de 740 de metri cubi plus tc 01.29 Este cel mai mare zbor de tip cargo cu destinaţie medicală, echipamente medicale achiziţionate din China, este primul zbor de acest gen făcut de acest avion în Europa”, a spus directorul general UNIFARM, Adrian Ionel.

Antonov AN 124 este un avion rar. Este cel mai mare avion de tip cargo din lume produs în serie. Poate transporta locomotive, iahturi sau fuselaje de aeronave. Botul aeronavei poate fi lăsat în jos pentru încărcarea uni volum de marfă imens, de până la 150 de tone.

Şeful UNIFARM spune că alte 12 avioane de tip cargo vor aduce mărfuri necesare medicilor din linia I: măşti de protecţie, ochelari de protecţie, combinezoane, aparatură medicală şi reactivi.

Pe 9, 20 şi 27 aprilie vin în ţară trei avioane de tip Boeing 747 încărcate cu marfă. Pe 14 aprilie un alt Antonov AN124 va ateriza la Bucureşti din Zhengzhou, China. Pe 15 aprilie va ateriza la Bucureşti un Boeing 747 Silkway West Airlines.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax