Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Zăpada mieilor, pe DN 67C – Transalpina. Cu câteva zile înainte de Paște, la Rânca ninge din nou

Publicat

După căderile abundente de zăpadă de la începutul lunii, pe Drumul Național 67 C – Transalpina, la Rânca, ninge din nou. Cu câteva zile înainte de Paște, drumarii din Gorj intervin pentru a curăța zăpada depusă pe șosea.

„Zăpada mieilor, din nou. Se acționează cu lamă și material antiderapant pe DN 67 C, zona releu TV”, au scris reprezentanții Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, pe rețeaua de socializare Facebook.

La Rânca sărbătorile pascale se vor face pe zăpadă!

Publicată de Octavia Cazacu pe Marţi, 23 aprilie 2019

„Prognoza era cu ninsoare în perioada aceasta, dar de la 2.800 de metri, nu de la 2.500. A nins, e vânt puternic în continuare, de la kilometrul 24, undeva sub releu, e zăpadă adusă de vânt în continuare pe drum. Acționăm cu utilaje, cu material antiderapant, pentru că este și foarte frig. Se circulă în condiții de iarnă până la Rânca”, a declarat, corespondentului Mediafax, Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

El a precizat că în unele zone stratul de zăpadă are chiar și cinci metri.

„Este alb, este frumos, este de săniuță, nu știu dacă și de schiuri. Noi voiam să pregătim, după Paște, deszăpezirea pe Transalpina, dar din păcate orice încercare în perioada aceasta este în zadar. Așteptăm să fie condițiile prielnice, să putem să rezolvăm și această problemă. Zăpada este foarte mare și riscul să alunece de pe versanți grohotiș, în drum, este mare. Sunt zone unde zăpada are un metru, doi, cinci metri, în decor”, a mai spus directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

sursa: hotnews.ro, facebook.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax