Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vlad Vaida, un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia s-a stins din viață. A pierdut lupta cu o boală cumplită

Publicat

vaida

Vlad Vaida, tânărul din Alba Iulia pentru care în luna iunie a fost inițiată o campanie de strângere de fonduri, s-a stins din viață sâmbătă dimineața. Vlad a fost diagnosticat cu sarcom nediferențiat de gradul al III-lea la gamba dreaptă și avea nevoie de aproximativ 30.000 de euro pentru tratament, la o clinică din străinătate.

Dragii mei prieteni, s-au împlinit 4 luni de când nenorocita tumoră l-a răpus pe nevinovatul Vlad Vaida. Din păcate, astăzi 13.07.2019, in jurul orei 08:00, Vlad a rezistat la două stop-uri cardio-respiratorii, însă un al treilea stop, a fost decisiv. Sperăm să-ti fie mai bine acolo unde te afli Vlăduț. Familia te-a iubit și te v-a iubii mereu, nu te vom uita niciodată și vei rămâne pentru totdeauna in adâncul sufletului nostru!” este mesajul publicat sâmbătă pe pagina dedicată strângerii de fonduri, pe o rețea de socializare.

Prieteni și cunoscuți i-au lăsat mesaje de rămas bun, pe pagina sa de Facebook.

„Drum lin printre stele, dude”, „Ai plecat mult prea repede dintre noi… Ai grija de tine acolo unde esti prieten drag”, „Ai plecat prea devreme… Rămas bun!!! Ai grija de tine acolo unde ești!!!”, „Nu pot să cred că ai plecat dintre noi… Odihnește-te în pace suflet bun”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Dumnezeu să îl odihnească!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax