Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

17-19 septembrie: Adunarea Generală a Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România, la Alba Iulia. Cotizaţia pe 2014, votată de consilierii locali

Publicat

Consilierii locali vor vota, viner,i alocarea sumei de 1,270 lei, ce reprezintă cotizaţia anuală a municipiului Alba Iulia către Asociaţia Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România (ALZIAR). De asemenea, vor fi aprobate şi cheltuielile pentru organizarea Adunării Generale ALZIAR care va avea loc la Alba Iulia în perioada 17-19 septembrie.

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Alba Iulia va fi votată cotizaţia către ALZIAR şi organizarea Adunării Generale a asociaţiei în municipiu. Primăria Alba Iulia alocă pentru anul 2014 suma de 1,270.47 de lei. Administraţia locală are obligaţia, conform statului asociaţiei, de a plăti cotizaţia pe acest an, care a fost calculată în funcţie de numărul de locuitori ai municipiului. Respectiv 0,02 lei/locuitor la 63,537 de locuitori.

În perioada 17-19 septembrie, la Alba Iulia va avea loc şi Adunarea Generală a ALZIAR unde vor fi invitaţi membrii asociaţiei, reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale, precum şi alte asociaţii şi organizaţii care urmăresc protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural.

Pe lângă faptul că evenimentul din septembrie marchează un moment de bilanţ, şi anume se celebrează 10 ani de la înfiinţarea ALZIAR, vor avea loc şi alegerile pentru conducerea asociaţiei.

Citeşte şi Deschiderea oficială a Muzeului Principia în Piaţa Cetăţii Alba Carolina. 20.000 de lei pentru simpozionul specialiştilor

ALZIAR este o organizaţie non-guvernamentală, care numără până în prezent 32 de membri. Aceasta a fost creată în 2004 la iniţiativa Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, a Asociaţiei Naţionale Franceze a Oraşelor şi Ţinuturilor de Artă şi Istorie şi a Oraşelor cu Zone Protejate, în colaborare cu municipiile Alba Iulia şi Târgovişte.

Scopul principal al acestei asociaţii este conservarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural prin punerea în practică a unor mijloace şi acţiuni specifice.

Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax