Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL-iști din Alba, atrași de mirajul Partidului Conservator. Au migrat în barca PC pentru a se menține pe valul Puterii

Publicat

Senatorul PDL Alexandru Pereș constată și recunoaște public un fenomen caracteristic în ultima perioadă peisajului politic din Alba: migrarea democrat-liberalilor din județ spre Partidul Conservator în vederea consolidării și păstrării actualelor funcții de conducere pe care le dețin. Pereș vine și cu exemple concrete de astfel de persoane, foști membrii PDL și actuali reprezentanți de seamă ai PC în instituțiile publice din Alba.

Este vorba despre directorul CPDRP Alba, Marian Ionescu, proaspăt trecut în tabăra conservatorilor, de unde, potrivit senatorului, va avea siguranța menținerii frâielor instituției din fotoliul neclintit de conducere. Ionescu nu s-a alăturat singur conservatorilor, ci „de mână” cu soția Nicoleta Ionescu, contabil șef la Direcția de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba și noua președintă a femeilor conservatoare din Alba.

Un alt democrat-liberal care a părăsit de curând barca Opoziției pentru a se alătura la putere alianței PNL-PC este Corneliu Georgescu, directorul adjunct al Direcției Agricole Alba.

Senatorul Alexandru Pereș a vrut să facă public faptul că nu are resentimente față de acești foști democrat-liberali: „Sunt specialiști buni și ne bucurăm că au făcut tot ce au putut pentru a-și păstra funcțiile și a avea continuitate în activitatea pe care o întreprind”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daria

    vineri, 07.06.2013 at 16:37

    Specialisti buni in ce…in dijmuirea banilor publici? In rest stie lumea care ii cunoaste,ca sunt prastie in institutie…
    „Felicitari” celor care sau ploconit cu ei!!! Tradare din interes,e tot tradare si tradatori vor fi in veci!,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax