Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tinere s-au ales cu dosar penal pentru prostituţie. Au fost prinse pe şoseaua de centură din Alba Iulia, în timp ce întreţineau raporturi sexuale cu „clienţi”

pol

Publicat

Poliţiştii din Alba au organizat în perioada 14-15 iunie acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de rostituţie pe raza judeţului. În acest sens, trei tinere cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse “la muncă” pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Cele trei femei sunt cercetate în stare de libertate.

În scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, poliţiştii de investigaţi criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de prostituţie.

În cadrul acestor acţiuni, poliţiştii au prins în flagrant, pe marginea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, trei femei, în timp întreţineau raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu bărbaţi din judeţele Mureş şi Alba.

La data de 14 iunie,  poliţiştii au prins-o pe N.M. (31 ani) domiciliată în municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce întreţinea un raport sexual cu un tânăr din judeţul Mureş, în schimbul unei sume de bani.

La data de 15 iunie, poliţiştii le-au prins pe C.R.L, (28 ani) şi C. D.A. (22 ani), ambele din Alba Iulia, în timp ce întreţineau raporturi sexuale cu bărbaţi de 47 respectiv 36 ani, ambii din municipiul Sebeş, în schimbul unor sume de bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Buletinul Bordelului

    luni, 17.06.2013 at 15:59

    Bravo feletelor , sustin activitatea PUF-urilor romanesti 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax