Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Doi fraţi din Cugir au căzut de la etajul trei după ce s-au îmbrâncit. Cei doi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

Publicat

Alcoolul face noi victime la Cugir. Doi tineri de 28 şi 30 de ani au căzut de la etajul trei al unui bloc după ce s-au îmbrâncit. Conform IPJ Alba cei doi indivizi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Cei doi sunt fraţi şi au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă. Unul dintre ei a avut o discuţie cu mama lui, după care a fost îmbrâncit pe holul unei scări de bloc de către celălalt frate. În urma altercaţiei, cei doi au plonjat pe geamul de pe „casa scării”, de la etajul trei şi au ajuns la spital. Din păcate, unul dintre fraţi a ajuns inconştient la spital, în vreme ce a doua victimă a suferit răni uşoare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 23.00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane au căzut de la etajul 3 al unui imobil situat pe strada Victoriei din Cugir.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că între I.I.D., de 25 de ani şi fratele său, S.C., de 31 de ani, ambii din Cugir, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia s-a îmbrâncit şi şi-au aplicat reciproc lovituri, la etajul 3, în holul blocului în care locuiesc. În aceste împrejurări, cei doi s-au dezechilibrat, lovindu-se de un geam care s-a spart, bărbaţii căzând în gol de la etajul 3.

În urma evenimentului aceştia au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia în stare gravă.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax