Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Centura Sebeșului, văzută de la înălțime. Din septembrie vom putea circula pe autostradă pe tronsonul Vințișoara- Deva

Publicat

„Trezirea” din coșmarul traficului ce sufocă orașul Sebeș de ani de zile ar putea fi o chestiune de săptămâni, dacă afirmațiile repetate ale autorităților se vor dovedi a fi adevărate. Mai precis, din septembrie, miile de vehicule grele care traversează zilnic orașul de la un capăt la altul vor putea circula pe noua șosea de centură, „relaxând” traficul și lăsând localnicilor posibilitatea de a ajunge în puncte diferite din oraș în minute, nu în ore, așa cum se întâmplă în prezent. 

Până în prezent, „traficul greu” care traversa România de la vest la est, de la Arad la București, trecea inevitabil prin centrul orașului Sebeș, ducând la o veșnică supraaglomerare a circulației pe șoseaua oricum deteriorată și vălurită sub miile de cauciucuri ce apasă asfaltul în fiecare secundă.

Potrivit conducerii CNADNR, în curând, această situație nu va mai fi un motiv de nemulțumire pentru șoferi și sebeșeni, în câteva săptămâni. Cei 10 km de șosea care ocolesc Sebeșul vor fi date în circulație în septembrie.

Senatorul PNL Teodor Atanasiu anunța vineri, 9 august, într-o conferință de presă că „în luna septembrie se vor recepționa cei 40 de km din tronsonul de autostradă Orăștie-Vințișoara (30 de km), plus centura Sebeșului, care este încă 10 km”.

Tot din septembrie cei care vor veni din direcția Cluj/Alba Iulia, vor putea folosi nodul de la Lancrăm și centura Sebeșului pentru a ieși spre Sibiu. Iată câteva imagini aeriene, realizate de Eduard Schneider, din zona nodului rutier de la Lancrăm, care va face legătura între DN 1 și autostrada Orăștie -Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    joi, 15.08.2013 at 13:11

    O fi meritul lui Tase sapte case, te pomenesti 😀 Cum e rost de cules voturi si de batut cu pumnul in gusa (pardon, piept!), hop si umflatul, care mai sforaie si cand e treaz, intre doua laudarosenii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax