Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 de absolvenţi de clasa a VIII-a au fost repartizaţi la liceele din Alba, în ultima etapă. Au mai rămas libere aproximativ 200 de locuri

Publicat

Joi, în ultima etapă a repartizării făcute de ISJ Alba, 203 elevi şi-au primit un loc în clasa a IX-a, respectiv 7 elevi care nu s-au înscris la repartizările anterioare şi 196 de corigenţi. În Alba, 3.444 de elevi de clasa a VIII-a au susținut Evaluarea Națională 2013, iar aproximativ 3.200 vor ocupa în acest an şcolar băncile liceelor. După repartizarea de joi, au mai rămas libere aproximativ 200 de locuri. În Alba Iulia, majoritatea locurilor libere disponibile au fost la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” şi Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”.

Elevii, care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu au mai avut o şansă joi. ISJ Alba a făcut o repartizare publică a locurilor din liceele din Alba, iar candidaţii care au fost în sală, au primit 203 locuri libere.

În urma ultimei repartizări de locuri, au mai rămas libere aproximativ 200. În judeţul Alba, pentru anul şcolar 2013-2014, au fost disponibile 123 de clase de liceu, iar fiecare clasă are câte 28 de locuri.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax