Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Valeriu Zgonea vine la Alba Iulia. Verifică starea de spirit în organizaţia PSD, înainte de alegeri

Publicat

psd, valeriu zgoneaÎn apropierea alegerilor locale din iunie, conducerea PSD verifică starea de spirit în teritoriu. Nici PSD Alba nu scapă de vizită oficială „de la centru”. În weekend, preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, este aşteptat la Alba Iulia, de social-democraţi.

Liderul PSD se află în această perioadă într-un periplu prin Transilvania, anterior fiind în vizită la colegii din Bihor.

Deputatul Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba, a anunţat joi că președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va avea o întâlnire cu nucleul de conducere al partidului. Acesta va susține o conferință de presă duminică, 28 februarie, de la ora 11.30, după care va pleca spre aeroport pentru a se întoarce la București.

„Vine să viziteze colegii de partid, să vadă cum stăm, cum pregătim campania”, a declarat Ioan Dîrzu.

Acesta a precizat că, până la alegerile locale, PSD Alba va primi, de cel puțin trei ori, și vizita lui Liviu Dragnea, președintele PSD.

Campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie începe, oficial, cu o lună mai devreme, adică pe 6 mai. Până atunci, partidele îşi „strâng rândurile”, pentru a nu avea „surprize” din teritoriu.

Dacă PNL a anunţat mai mulţi candidaţi pentru primăriile din judeţ, PSD a fost mai „zgârcit” la capitolul transparenţă, fiind probabil şi o „strategie” de partid.

Citeşte şi PSD Alba rupe tăcerea. A anunțat primii candidați pentru alegerile de anul viitor. Vasile Mutu la Cut și Cristinel Metea la Unirea

Vezi şi PSD Alba nu are curaj să-l arunce pe Călin Potor în cursa pentru Primăria Alba Iulia. Un alt candidat așteaptă să fie confirmat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax