Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lemn confiscat de poliţişti la Valea Bistrii, în Munţii Apuseni. Proprietarii nu aveau acte pentru 20 mc de material lemnos

Publicat

cherestea Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat, luni, 20 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate comercială din Valea Bistrii.

Luni, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii din Cîmpeni împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieşului – Cîmpeni, la o instalaţie de debitat material lemnos din Valea Bistrii, s-a constatat o diferenţă de 20 de metri cubi de material lemnos ce nu a fost înregistrat în evidenţe, deşi aceasta figura pe avizele primare de însoţire, găsite cu ocazia controlului.

Totodată, la domiciliul unui cetăţean din Valea Bistrii, poliţiştii au identificat o altă instalaţie de debitat material lemnos, pentru care nu s-a putut prezenta un registru de evidenţă intrări-ieşiri de material lemnos.

Faţă de cei doi posesori ai instalaţiilor de debitat material lemnos, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, iar complementar a fost luată măsura confiscării valorice a cantităţii de 20 de metri cubi material lemnos, ce nu a fost evidenţiată corespunzător în documente, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax