Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Curăţenie generală pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia. RESTRICŢII la parcări pentru şoferi

Publicat

DSC01111 Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia anunţă locuitorii că luni, 4 aprilie, se vor derula activităţi de salubrizare pe Bulevardul Revoluţiei, iar posesorii de autovehicule sunt rugaţi să un parcheze maşinile în zonă.

În cadrul campaniei de curățenie de primăvară în Cealaltă Capitală, luni 4 aprilie 2016, se vor derula activități de salubrizare generală pe bulevardul Revoluției, tronsonul LIDL – Colegiul Militar “Mihai Viteazul, partea stângă (partea cu Spitalul Județean), transmite Primăria.

“Rugăm posesorii de autovehicule, ca în perioada planificată a curăţeniei (4 aprilie 2016 între orele 8.00-16.00) să nu parcheze pe domeniul public menţionat – partea carosabilă descrisă mai sus. Acțiunea se va desfășura în colaborare cu echipaje ale Poliției Locale Alba Iulia care vor lua toate măsurile legale în vederea eliberării carosabilului de autovehiculele ce stânjenesc activitatea de salubrizare”, se arată în comunicat.

Acțiunile de curățenie generală pe străzile din municipiul Alba Iulia vor continua și vom asigura informarea asupra eventualelor restricții ce se vor aplica pe domeniul public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax