Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corneliu Mureșan, noul director al CS „Unirea” Alba Iulia. A promovat examenul cu 86,25 puncte

Publicat

corneliu muresan Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia are un nou director, în persoana lui Corneliu Mureșan, care a promovat examenul cu 86,25 puncte, anunță Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Ministerul Tineretului și Sportului a publicat vineri, 11 august, rezultatul final la concursul organizat în vederea ocupării postului contractual de conducere vacant de director al Clubului Sportiv “Unirea” Alba Iulia. Proba scrisă a avut loc în data de 8 august, la sediul ministerului. Punctajul final obținut de Corneliu Mureșan a fost de 86,25 de puncte (83 de puncte la interviu).

După ce a ajuns pe postul de director în urmă cu mai bine de doi ani, Corneliu Mureșan a fost înlocuit cu Liviu Coacăză. Corneliu Mureșan s-a axat pe cariera politică mai mult, a devenit consilier județean (PSD) între timp, iar acum și-a câștigat prin concurs dreptul de a prelua, din nou, șefia CS „Unirea”.

Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia are mai multe secții de sport, printre care atletism, haltere, judo, orientare, tenis de masă.

sursa: mts.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax