Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A încercat să fugă de poliţişti: Şofer cu dosar penal după ce a fost URMĂRIT în TRAFIC la Teiuş şi a refuzat controlul cu etilotestul

Publicat

politie masina sirena luminiUn şofer s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să se supună controlului cu etilotestul şi, mai mult, a fugit de poliţiştii din Teiuş, care s-au văzut nevoiţi să-l urmărească în trafic.

Duminică, la ora 7.00, în timp ce efectua activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Decebal din oraşul Teiuş, un poliţist rutier a depistat un autoturism despre al cărui conducător avea suspiciunea că este sub influenţa alcoolului.

Autoturismul a fost urmărit şi oprit pe drumul comunal 78, însă conducătorul acestuia a refuzat să se supună controlului poliţienesc, încercând să fugă.

În sprijinul poliţistului din Teiuş au venit poliţiştii Serviciului Rutier, iar împreună l-au imobilizat pe conducătorul autoturismului, care a fost condus la sediul Poliţiei Orașului Teiuş.

S.L.P. emana miros de alcool, însă a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest precum şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax