Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe AUTOSTRADĂ, între Sebeş şi Sibiu, zona Cut. O maşină s-a răsturnat după ce s-a lovit de alt autoturism. Patru persoane rănite

Publicat

20427950_1795091400515942_843306335_n Un accident rutier s-a petrecut pe autostrada A1 Sibiu-Deva, vineri după-amiaza. Două maşini au intrat în coliziune, iar una dintre ele s-a răsturnat.

Din primele date, sunt patru persoane rănite, iar la faţa locului au fost chemate forţele de intervenţie de la Garda Sebeş, potrivit ISU Alba.

UPDATE: Persoanele rănite nu ar fi suferit răni grave. Unele dintre ele au avut nevoie de asistenţă medicală, după atac de panică.

 

Unul dintre autoturismele implicate în accident este marca Mercedes.

Accidentul s-a petrecut în zona Cut, pe sensul Sebeş-Sibiu (km 295-300).

UPDATE1: Potrivit unor surse de la faţa locului, accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care un autoturism cu remorca a ieşit dintr-o benzinărie, pe autostradă. A acroşat altă maşină, pe prima bandă. În accident sunt implicate un microbuz Mercedes (cel răsturnat pe o parte, pe carosabil) şi un SUV cu remorcă.

Revenim cu amănunte.

sursa foto: Facebook (InfoTrafic jud. Sibiu şi şoferi aflaţi în trafic)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Iosif

    sâmbătă, 29.07.2017 at 09:53

    Polițiștii au blocat autostrada aproape 2 ore, e inadmisibil cu câta lipsa de profesionalism s-au mișcat.,avand în vedere ca nu a fost nimic grav.

  2. Apocalipsa lui Rika

    duminică, 30.07.2017 at 16:21

    Nu sti ca in politie se intra pe pile si pe banii si ca jumate din politisti nu fac nimica doar stau si ia banul ?

    pai cate drumuri sunt masini parcate aiurea si pun viata in pericol si cine ia masura pt prevenire ? ca ei stau bine mersi la benzinari cu cafeaua in mana si prin pacanele si la marginea drumurilor ascunsi dupa popi la dormit ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax