Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI LOCALE 2016. Petru Ioan Barbu, candidat PNL la Primăria Vinţu de Jos: Propun o nouă viziune asupra comunei

Publicat

Petru Ioan Barbu Vintu de Jos Se apropie ziua de 5 iunie 2016, ziua în care veţi putea decide, prin votul dumneavoastră, buna administrare și dezvoltare a comunei noastre.

În timpul vizitelor din campania electorală v-am împărtăşit cele mai bune proiecte şi obiective pe care, împreună cu echipa de consilieri locali şi judeţeni ai Partidului Naţional Liberal, cu fiecare dintre dumneavoastră, le vom realiza, în anii care urmează. Dialogurile pe care le-am avut au scos la iveală multe nevoi şi probleme care pot fi soluţionate cu profesionalism şi eficienţă. Încrederea, speranţa şi căldura cu care m-aţi primit îmi întăresc convingerea că experienţa, implicarea, responsabilitatea şi dorinţa de a mă pune în slujba comunităţii vă sunt deja cunoscute. Vă mulţumesc pentru încurajări şi gândurile bune!

Dragi prieteni, eu, Petru Ioan Barbu, candidat la funcţia de primar, vă propun o nouă viziune asupra comunei Vinţu de Jos: o localitate transformată radical, curată şi modernă, cu locuri de muncă şi proiecte atractive pentru tineri, cu o viaţă culturală bogată, adresată tuturor vârstelor, cu terenuri şi spaţii destinate activităţilor sportive şi recreative. O localitate în care oamenii să fie trataţi cu respectul, grija şi dragostea pe care o merită, de către cei aleşi şi de către administraţia locală. O localitate în care să îţi fie bine şi drag să trăieşti!

Revitalizarea acestei comune înseamnă şi crearea de oportunităţi pentru ca aceia dintre noi plecaţi să lucreze peste hotare ori în alte locuri din ţară, să se poată întoarce acasă, aducând cu ei o perspectivă nouă, o experienţă valoroasă şi dorinţa de a se implica în construirea unui viitor mai bun. Aceeaşi invitaţie, de a colabora şi construi împreună o adresez şi celor care au ales să se stabilească în comuna Vinţu de Jos sau să dezvolte o afacere în perimetrul comunei.

Vă aştept la vot să alegem împreună omul potrivit, capabil să schimbe în bine viitorul comunităţii noastre!

Cu consideraţie,

Petru Ioan Barbu

Candidat PNL la funcţia de primar al comunei Vinţu de Jos

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax