Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenție, se trage! Echipe de vânători vor încerca să alunge ciorile din zona Parcului „I.L.Caragiale” din Alba Iulia

Publicat

Autoritățile locale din Alba Iulia vor cu tot dinadinsul să scape de ciorile care populează orașul și în special zona Parcului „I.L. Caragiale „,iar în acest sens au găsit o nouă soluție: grupuri de vânători vor deschide focuri de armă asupra stolurilor.

Acțiunea se va desfășura în 27 și 28 septembrie în intervalul orar 18.30-20.30 cu sprijinul Asociației pentru Vânătoare și Pescuit Tobimar, iar efectul scontat este acela ca păsările să își găsească un nou loc de cuibărit. Administrația locală face pe această cale un apel către populația municipiului care tranzitează zona respectivă să nu intre în panică la auzul focurilor de armă și asigură că întreaga acțiune se va desfășura în deplină siguranță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    joi, 27.09.2012 at 00:54

    Si zona Strazii Closca pe cand se preconizeaza ca va fi curatata de ciori? In fiecare seara avem „placerea” sa ascultam „scandalul” ce insoteste gasirea locului de innoptat. Ca sa nu mai pomenim de „bucuria” pe care o simt dimineata cei care au ghinionul sa-si lase autoturismele sub copacii cu pricina, cand iti vad masinile frumos „impodobite” vizual si „imbogatite” olfactiv… Chiar nu se poate face nimic in acest sens?

    • derp t.roll

      joi, 27.09.2012 at 09:41

      niciodata prietene decat daca se taie copacii. Pe vremea lui Ceausescu, cu bune si relele lui, oamenii aia tantalai au facut unele lucruri cu cap. Cum ar fi plantarea perdelelor de arbori la intrarile din orase. Aceste perdele de arbori aveau dublu scop: Iarna aparau de zapada viscolita iar in restul anului erau „magnet” pentru ciori si alte zburatoare!
      Dar cum desteptii de dupa 1989 au taiat acesti copaci pe motiv fie ca trebuie sa-si faca vile, fie ca se bagau gibonii cu rablele pe 4 roti in ei, nu-i mai avem si zburatoarele alea fac ce stiu mai bine… cuiburi in copacii pe care-i mai gasesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax