|

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Precizări despre modernizarea străzilor în Oarda

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis informaţii despre stadiul proiectului de modernizare a străzilor din Oarda şi precizări la sesizarea unui locuitor de pe strada Andrei Mureşanu. Cititorii Alba24 pot adresa în continuare şi alte întrebări, prin „Audienţe Online„. În funcţie de timpul de documentare necesar pentru formularea răspunsurilor, reprezentanţii administraţiei locale trimit date în minim 48 de ore.

De la: Dreghici Ioan. Subiect: Asfaltare străzi Oarda

„Acum, că lucrările de canalizare s-au sfârşit în Oarda de Sus şi Oarda de Jos (Oarda, cartier aparţinător municipiului Alba Iulia), sunt şanse ca străzile de pământ să se asfalteze?”

Răspuns: „Procedura lucrărilor de modernizare a fost anulată. Aceasta va fi reluată în această iarnă, inclusiv prin completarea proiectului, urmând ca străzile să fie modernizate în primăvara anului viitor.”

 

Întrebare de la: Vasile I. Subiect: Strada Cedrului

„Revin cu veşnica problemă în privinţa căreia nu se face nimic: starea jalnică a străzii Cedrului din Oarda. În pliantele acelea pre-alegeri, eram asiguraţi de asfaltare, însă nici vorbă de aşa ceva. Chiar şi un buldozer ar fi binevenit, căci gropile au devenit de neocolit. Lucrările la canalizare pe această stradă s-au terminat de mult timp, deci nu văd care este reţinerea.”

Răspuns: „Această stradă este inclusă în programul de asfaltare pentru care procedura de contractare a execuţiei a fost anulată, fiind obligaţi să o reluăm în această iarna. Există premisele ca, în primăvară, să se desfăşoare lucrările din Oarda. Pentru reprofilarea străzii vom interveni în perioada următoare.”

 

Întrebare de la: Popa Iulian. Subiect: Preparare materiale construcţii pe carosabil, strada Andrei Mureşanu

„Vreau să ştiu şi eu dacă e voie să se prepare material pentru construcţii (cu ciment) pe carosabil, să-ti pui o maşină de nisip în drum, care oricum e îngust şi abia se trece, plus să se scurgă de la camionetă bălţi de combustibil pe carosabilul care a fost făcut doar de anul trecut. Eu întreb doar, poate nu e nici o problema, dar eu cred ca nu e legal.

Răspuns: „În data de 21.11.2012, ora 15.30, o patrulă a Poliţiei Locale Alba Iulia s-a deplasat pe strada Andrei Mureşanu, unde nu au constatat nereguli în ceea ce priveşte depozitarea materialelor de construcţii pe carosabil, stânjenind astfel circulaţia autovehiculelor în zonă. Poliţia Locală va intensifica patrulările în zona respectivă, astfel că, ori de câte ori vor fi constatate nereguli, se vor aplica măsurile ce se impun. Dacă mai constataţi încălcări ale prevederilor legale cu privire la buna gospodărire a municipiului, vă rugăm să le transmiteţi telefonic Serviciului Poliţia Locală, la nr. de telefon 0258/819096, disponibil 24 h din 24 h.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=145663avatar Publicat de pe 22 noiembrie 2012
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Precizări despre modernizarea străzilor în Oarda”

 1. Mada Marginean
  avatar

  Buna ziua,
  As dori sa semnalez situatia josnica a strazilor neasfaltate din Oarda de Sus – si cu masina nu mai poti circula din cauza noroiului, iar pentru pietoni e si mai greu sa mergi. Pana la urma ce se va intampla? Pana in primavara e cam mult de asteptat!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
 • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
 • vara: Multumim din inima
 • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
 • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI