Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Albac, REȚINUT pentru braconaj cinegetic. A împușcat un cerb în valoare de 6.000 de euro, fără a deține autorizație de vânătoare

Publicat

vlcsnap-error117Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Albac a fost reținut de polițiștii din Alba, fiind bănuit de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept. Fără a deţine autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un cerb în valoare de 6.000 de euro.

La data de 13 septembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Câmpeni, Garda de Sus şi Albac l-au identificat pe H.N., de 45 de ani, din comuna Albac, ca persoană bănuită de comiterea unor fapte de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept.

YouTube video

În data de 12 septembrie, în jurul orei 9.30, bărbatul s-ar fi deplasat, cu un autoturism de teren, pe fondul cinegetic Arieşul Mijlociu din comuna Gârda de Sus şi, fără a deţine autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un cerb a cărui valoare a fost estimată la 6.000 de euro.

Poliţiştii au luat măsura, ridicării, în vederea confiscării a armelor de vânătoare deţinute de bărbat precum şi a indisponibilizării autoturismului folosit la vânătoare.

Totodată, în conformitate cu Legea 295/2004 privind regimul armelor şi munițiilor, bărbatului i-a fost anulat dreptul de port, deţinere şi folosire a armelor letale.

H.N. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dumitru b0c

    miercuri, 14.09.2016 at 21:50

    Pe cei din comuna Ocolis ce vaneaza noaptea cu farul si cu inflarosu pe Muntele Mare in apropiere de Scarita Belioara nu-i vede nimeni?Noapte de noapte is acolo si rad tot ce prind!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax