Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Runda inaugurală se joacă la Sibiu, în Sala „Transilvania. CS Universitatea dă piept cu Sportul Studențesc

Publicat

Federația Română de Baschet a hotărât, în urmă cu câteva zile, locația în care se va desfășura prima etapă a diviziei a la baschet feminin, rundă ce se va juca pe teren neutru.

În acest sens, mai-marii federației și-au îndreptat atenția spre Sibiu, mai exact toate meciurile din prima rundă se vor juca în Sala „Transilvania”.

„Este un avantaj, pentru că trebuia să jucăm la București și orice meci îl joci în deplasare e dificil. Este o idee bună a federației de a juca prima rundă așa, deoarece mai putem socializa cu celelalte echipe”, a declarat Petru Eleș, director sportiv, CS Universitatea Alba Iulia.

Chiar dacă antrenorul Tomas Bilek va avea șansa să cunoască adversarele echipei sale, Petru Eleș vede și un dezavantaj în ceea ce privește terenul inaugural. ”Este și o șansă să cunoaștem adversarele, care e un avantaj, dar, dacă ar fi fost meciuri mai echilibrate, astfel era, așa cred că ne vor putea cunoaște și adversarii pe noi. Cred că cel mai echilibrat meci al primei etape este al nostru”, a mai spus Petru Eleș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax