Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Caravana APIA vine în comuna ta. Vei afla direct de la specialiști răspunsuri legate de proiectele pe PNDR

Publicat

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescut a lansat campania PNDR vine în satul tău iar în perioada următoare 15 rulote expoziționale vor parcurge un traseu național în toate județele țării. Timp ce 10 luni, caravanele vor efectua săptămânal deplasări în peste 3200 de comune iar în luna aprilie va ajunge și la Alba Iulia.

Cei care întâlnesc aceste caravane vor putea obține informații și materiale de promovare iar scopul campaniei este creșterea indicelui de absorbție efectivă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR dar și a gradului de corectitudine în întocmirea cererilor de plată și finanțare.

Campania este implementată de LDK Engineering iar acțiunile se vor desfășura în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și APIA. Beneficiarii acestor proiecte vor afla de la specialiști care sunt situațiile cu care se pot confrunta în executarea proiectelor și întocmirea cererilor de plată precum și despre respectarea graficului de eșalonare a plăților, întocmirea declarației de cheltuieli, drepturile și obligațiile beneficiarilor, și alte informații de interes.

Accesați acest link pentru a fla data exactă când una dinte caravanele APIA vor ajunge și în comuna ta.

Sursa, antoniupoienaru.finantare.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antoniu Poienaru

    sâmbătă, 16.03.2013 at 11:42

    no, asa da! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax