Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Codul galben de caniculă au dat peste cap termometrele din Alba Iulia: Unul dintre ele arăta, luni seara, 85 de grade Celsius

Publicat

Am avut parte de o vară  fierbinte, iar asta am simțit-o cu toții, dar, dacă ar fi să ne luăm după termometrele din oraș, nici toamna nu se anunță una mai răcoroasă, ci chiar din contră. Vestea unui nou cod galben de caniculă care se va cuprinde în aceste zile județul Alba pare să fi defectat termometrele din Alba Iulia, care indicau aseară, în jurul orei 21.00, 85 de grade Celsius. 

Temperaturile care ne duc cu gândul că locuim în deșert erau indicate de termometrul uneia dintre farmaciile din cartierul Cetate care, după gradele indicate, era defect.

Nici la o altă farmacie din oraș, seara nu se arăta mai răcoroasă, dar cel puțin se încadra în temperaturile normale pentru o vară caniculară: 30 de grade Celsius (față de 24 de grade, când erau de fapt la ora 23.00).

Dacă în Romania ar exista asemenea temperaturi, am putem să ne batem în grade cu orice țară africană și să ne așteptăm să ni se schimbe și pigmentul.  Precizăm că temperatura cea mai ridicată, înregistrată la nivel mondial a fost de 54,4 grade Celsius, în El Aziza, Libia. Așadar, albaiulieni, mergeţi în Libia, că e mai răcoare!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ion

    marți, 21.08.2012 at 12:12

    stire de 2 lei..nici macar nu scrieti ca e o defectiune la termometru ala…auzi 85grade celsius!!! va credeam mai profesionisti!!

    • LeX

      marți, 21.08.2012 at 16:10

      Pai ce vrei mai mult? Nu vezi din poza, nea Ion? Crezi ca toata lumea e priceputa ca tine? O fi defectiune sau paranormal, dar poza spune totul: e cald rau dom’le, atat de cald incat si termometrele au luat-o razna! …profesionistule…

  2. ION

    marți, 21.08.2012 at 13:46

    ERAM SIGUR CA NU O SA PUBLICATI COMMENTUL MEU.ORICUM BINE CA L ATI CITIT VOI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax