Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Consiliul Judeţean Alba a reparat şi modernizat, în 2011, peste 113 kilometri de drumuri

Publicat

În acest an, au fost finalizate o serie de lucrări privind reabilitarea, reparaţia şi modernizarea a 113, 31 kilometri de drumuri din judeţul Alba. Lucrările au fost executate de SC „Drumuri şi Poduri Locale” SA.

Au fost reparate şi lărgite în total sectoare de drum de 48,75 kilometri, între localităţile Gârda şi Gheţari (8 km), Aiud – Livezile – Rimetea (10 km), Galda de Jos – Ighiu – Şard (5 km), Şpring – Ungurei – Roşia de Secaş (12 km), Secăşel – Roşia de Secaş (1,9 km) şi Secăşel – Cergău – Blaj (14,89 km).

În ceea ce priveşte modernizarea de la stadiul de pietriş, au fost executate lucrări pe 35,17 kilometri, fiind reacoperiţi cu un covor de asfalt 26,39 kilometri de drumuri.

Lucrările au fost executate de firma „Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA, câştigătoarea licitaţiei publice pentru reabilitarea drumurilor în judeţul Alba. Săptămâna trecută, „Drumuri şi Poduri Locale Alba” a solicitat şi a obţinut din partea Consiliului Local eşalonarea la plată a dividendelor, pentru a evita întreruperea finanţărilor activităţilor de producţie desfăşurate în prezent. Firma este afectată de asemenea de neîncasarea unor creanţe aflate pe rol la instanţele de judecată, sume destinate plăţilor unor rate de leasing financiar în valoare de 250.000 lei pe lună, cât şi de reţinerea sumei de 2.300.000 lei în garanţii de bună execuţie a lucrărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax