Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum să te ferești de țepe de Black Friday. Verifică în câteva secunde prețul adevărat al produselor

Publicat

Black Friday sau Vinerea Neagră este poate cel mai așteptat moment al împătimiților de cumpărături. Deși campania vizează reduceri masive, nu de puține ori au existat cazuri în care prețurile produselor au crescut, motiv pentru care autoritățile au anunțat în ultima vreme că sunt cu ochii pe reducerile acordate de magazine și că vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească. Chiar şi aşa, consumatorii pot să-şi ia măsuri de precauţie în plus.

Internetul poate să vină în ajutorul celor care doresc să își cumpere produse de Black Friday. În ultima perioadă s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Vă prezentăm mai jos câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în fundal, iar când vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

– Pricy

– Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

– Price Expert

– Keppa

Potrivit traditiei americane, Black Friday este în ultima vineri a lunii noiembrie. Adică în 2017 va fi pe 24 noiembrie. Multe dintre magazinele din România au „furat startul” şi au declanşat campania cu o săptămână mai devreme, chiar vinerea aceasta, pe 17 noiembrie.

sursa: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax