Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După două zile, barierele de acces în Cetatea Alba Carolina S-AU DEFECTAT. Sistemul de taxare, oprit până la remedierea erorilor de soft

Publicat

bariera de acces La două zile de la punerea în funcţiune a barierei de acces în Cetatea Alba Carolina, aparatul de taxare s-a defectat. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer a spus că softul sistemului de taxare este în disfuncţionalitate şi trebuie accesorizat cu alte câteva operaţiuni. De exemplu, este necesară o operaţiune de reglare a timpilor de aşteptare. Mihai Coşer a precizat că nu se ştie cât timp bariera de acces va fi în „stand by”.

În a doua zi de funcţionare a barierei de acces în Cetatea Alba Carolina, şoferii care au trecut marţi prin zonă au avut parte de o surpriză. Aparatul s-a defectat, iar, potrivit reprezentanţilor Primăriei „softul este într-o disfuncţionalitate”. Mihai Coşer a spus că la acest soft mai trebuie adăugate câteva operaţiuni, cum ar fi cel de reglare al timpilor de aşteptare, astfel se pot remedia neajunsurile din prima zi de funcţionare a barierei de acces.

Purtătorul de cuvânt a precizat că administraţia locală se gândeşte să achiziţioneze un nou parcometru pentru zona din Cetate care să fie relaţionat cu sistemul de bariere. „Cel mai probabil sistemul va fi defect câteva zile”, a adăugat Coşer.

Primarul Mircea Hava a recunoscut anterior că investiţia nu are rost şi că tariful de 2 lei pe oră „nu merită oboseala”. Restricţia de intrare şi ieşire în spaţiul cetăţii istorice din Alba Iulia a creat şi primele probleme pentru şoferi, de luni.

Astfel că unii şoferi care au vrut să intre sau să iasă cu maşina din zona istorică a Cetăţii din Alba Iulia s-au plâns că au aşteptat zeci de minute la coadă, luni, până în jurul amiezii. La faţa locului, reporterii Alba24 au constatat că reprezentanţi de la Poliţia Locală îi „asistau” pe cei care, cel puţin deocamdată, nu sunt familiarizaţi cu noul sistem de acces.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Blocaje la bariera de acces în Cetatea Alba Carolina, în prima zi de funcţionare. Şoferii au aşteptat zeci de minute la coadă

Sistemul de taxare şi acces în Cetatea Alba Carolina a fost achiziţionat de Grup Corint, din sume economisite în urma lucrărilor de restaurare pe Latura de Vest. Softul este importat din Spania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax