Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Piesele trupei „Atmasfera” au cucerit publicul albaiulian

Publicat


Membrii trupei „Atmasfera” s-au aflat, duminică, la Alba Mall pentru a arăta albaiulienilor ce înseamnă, de fapt, muzica de calitate. Piesele cu influenţă pop clasic, jazz sau blues au reuşit să ajungă la sufletul ascultătorilor, iar cei care care s-au aflat, chiar şi întâmplător, în incinta centrului comercial au format cozi pentru a achiziţiona CD-urile cântăreţilor.

Festivalul Internaţional „EuropaFest”, pentru prima dată la Alba Iulia i-a adus pe scena Alba Mall pe muzicienii din Ucraina şi Polonia, câştigători ai celui mai mare festival open-air.

Evenimentul a început la ora 19.00 şi a reprezentat cu adevărat o experienţă muzicală ce nu a trebuit ratată. Tinerii interpreţi au fost încurajaţi cu aplauze, iar la finalul concertului, ascultătorii au profitat de ocazie pentru se fotografia cu aceştia şi a le cere autografe.

Câştigători ai Golden Spinner, desfăşurat pe scena Woodstock, cel mai mare festival open-air din Polonia (peste 400.000 spectatori), finalişti în cunoscuta Global Battle Of The Bands din Londra, „Atmasfera” au un cuvânt de spus pe scena muzicală mondială. Un world music proaspăt, muzica lor e făcută să deschidă inimile, oferindu-le ascultătorilor ocazia de a trăi o experienţă profundă. Cei 6 interpreţi au răsfăţat publicul cu un repertoriu live original, cu o varietate de stiluri muzicale, de la ethno-rock, folk, world music, intrumental şi muzică contemporană.

Cu 18 ani de prezenţă în România, „Europafest” se caracterizează prin bun gust şi profesionalism. Singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică prezintă, pentru o săptămână, concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions şi evenimente neconvenţionale.  Locaţii precum sala ArCuB, Club Tribute, Club Loft, Centrul Cultural Ungar vor răsuna în acordurile a peste 300 muzicieni din 45 ţări.

O asemenea experienţă pare să se potrivească de minune unui oraş precum Alba Iulia, unui oraş ce păstrează încă intacte bătăile inimii unei întregi naţiuni, acordurile unui trecut ce încă vibrează a măreţie, acelui trecut atât de drag şi atât de important pentru fiecare român în parte, din toate colţurile ţării. De asemenea, oraşul se bucură de apreciere la nivel european şi îmbrăţişează, împreună cu valorile tradiţionale, noutatea şi interacţiunea la nivel cultural.

Evenimentul a fost oferit albaiulienilor de „Roşia Montană Gold Coporation”.

[nggallery id=71]

Flavia Nicolae
Gina Stanciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax