Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum și Lupii Apoulonului, prezenți la evenimentul „10 ani de turism la Sălciua”

Publicat

Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum şi Lupii Apoulonului reprezintă o adevărată atracție pentru județul Alba. Pentru ca oamenii din localitatea Sălciua să îi poată admira fără a fi nevoiți să se deplaseze până la Alba Iulia, Garda Romană și dacii au fost invitați duminică la un eveniment denumit „10 ani de turism la Sălciua”.

Citeşte şi Punct de informare turistică la Poarta I a Cetății Alba Iulia. Pliante, suveniruri și GHIZI profesioniști pentru turiștii care vizitează județul

Cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de turism în Sălciua, organizatorii evenimentului desfășurat duminică i-au invitat să îi încânte pe localnici cu o mică lecție de istorie pe reprezentanții de la Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum şi Lupii Apoulonului.

Cei prezenţi la această sărbătoare câmpenească organizată în aer liber au avut ocazia să admire demonstraţiile militare puse în aplicare de reenactorii albaiulieni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax