Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prefața Festivalului ALBA JAZZ 2016. Mini concert pentru albaiulienii care au urcat în autobuzul muzical

Publicat

IMG_2291În acest weekend, la Alba Iulia are loc ediția cu numărul cinci al Festivalului de Jazz. Deși evenimentul a fost redus anul acesta la doar cinci concerte în două zile, iubitorii acestui gen vor avea cu siguranță parte de muzică bună. O mică demonstrație a ceea urmează a fost făcută joi, când trupa Cafe Noir, Laura Orian și organizatorii festivalului au „pus stăpânire” pe unul dintre autobuzele STP și timp de mai bine de o oră i-au încântat de călători cu o sesiune de free jazz.

O vioară  bine „cântată” face minuni oriunde și dacă mai pui o trompetă, un set de tobe, un clarinet și niște clape, efectul dorit este garantat chiar și în autobuz, mai ales dacă în spatele lor se află adevărați profesioniști.

Cu un mini concert de jazz au fost întâmpinați, joi, cei care s-au urcat într-unul dintre autobuzele din Alba Iulia.

 

IMG_2306Surprinşi la început, oamenii au înțeles repede despre ce este vorba și au gustat momentul oferit ca prefață a Festivalului de Jazz care se va organiza în acest sfârșit de săptămână.

Călătorii au primit și câte un afiș cu toate informațiile de care au nevoie.

Anul acesta, festivalul se va organiza la Casa de Cultură a Sindicatelor, locația fiind aleasă din cauza fondurilor insuficiente pentru a închiria o scenă de exterior.

Prima seară a festivalului Alba Jazz va fi deschisă, la ora 19.00, de albaiulienii de la Caffe Noir Band, urmând apoi un concert susţinut de Bucharest Jazz Orchestra, aflată pentru prima dată la Alba Iulia.

În cea de-a doua, duminică, pofta de jazz va fi deschisă, tot de la ora 19,00, de LAU (Laura Orian) şi White City Band, urmând un concert exploziv plin de sunete balcanice şi latine susţinut de BaLaKo.

VEZI: În weekend: ALBA JAZZ 2016. Bucharest Jazz Orchestra şi BaLaKo, pentru prima dată la Alba Iulia. PROGRAM

VEZI: Cum se omoară un eveniment care nu aduce electorat. Festivalul de JAZZ, redus la un spectacol cu artiști locali

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax