Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

George Ileană și Mihnea Costachi, medaliați cu aur și bronz la Campionatele Mondiale de Șah, premiați de administrația locală

Publicat

șah Consilierii locali din Alba Iulia a aprobat vineri premierea unor sportivi din municipiu care au obținut performanțe deosebite la acțiunile sportive internaționale. Este vorba despre doi șahiștii albaiulieni, George Ileană și Mihnea Costachi, care vor fi recompensați de Primăria Municipiului Alba Iulia cu suma de 1.000 de lei fiecare. 

George Ileană este elev la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia și a reușit să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Mondial Școlar de Șah din Brazilia. Sportivul de doar 13 ani are în palmares numeroase trofee câștigate în țară și străinătate. George a câștigat locul I la campionatul din Brazilia la categoria de vârstă 12-14 ani, reușind să se facă remarcat dintre 500 de concurenți din 27 de țări.

Mihnea Costache de la CSU Alba Iulia, a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Șah pentru Juniori, desfășurat în Africa de Sud. Albaiulianul a obținut 8,5 puncte din 11 posibile și s-a clasat pe locul III din aproape 100 de participanți la categoria de vârstă sub 14 ani, la egalitate de puncte cu un jucător din Iran.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax