Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Competiţie pentru reducerea cheltuielilor la instituțiile din subordinea CL Aiud

Publicat

Primăria municipiului Aiud a lansat, în urmă cu o săptămână, o competiţie mai puţin obişnuită între instituţiile publice aflate în subordinea administraţiei publice locale. Este vorba despre ediţia din 2010 a “Zilelor Municipale ale Energiei Inteligente”, care pun în prim plan tema eficienţei energetice, ţinând cont de faptul că municipiul Aiud este unul dintre partenerii fondatori ai Asociaţiei “Oraşe Energie România” şi semnatar al “Pactului Primarilor”, ce are ca obiect angajarea autorităţilor în scopul reducerii emisiilor de CO2 până în 2020.

În acest fel, a fost lansată o competiţie între instituţiile care funcţionează în subordinea Consiliului local, ce vizează realizarea de cât mai multe economii la cheltuielile cu energia electrică, apă şi gaz, mai ales în condiţiile în care o mare parte a bugetului local este necesară pentru plata cheltuielilor la utilităţi în şcoli, spital şi celelalte servicii publice administrate de către autorităţile locale.

În iulie 2011, toate sumele care vor fi strânse din aceste economii vor fi acordate câştigătorului competiţiei, adică acelei instituţii care va realiza cele mai multe economii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax