Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meci greu pentru CS Universitatea. La Alba Iulia sosește CSBT Alexandria

Publicat

Baschetbalistele de la CS Universitatea Alba Iulia vor avea parte, sâmbătă, de o partidă dificilă în compania formației CSBT Alexandria, meciul fiind catalogat de către Petru Eleș ca fiind cel mai greu din retur până la ora actuală. Antrenorul Tomas Bilek nu va putea conta pe serviciile Nadiei Parker, aceasta fiind accidentată.

Sâmbătă, de la ora 17.00, echipierele de la CS Universitatea vor avea parte de un nou derby. Este vorba despre partida cu Alexandra, dispută pierdută în turul campionatului. Fără serviciile Nadiei Parker, antrenorul Bilek nu va avea o misiune ușoară, întrucât sportiva accidentată era o prezență obișnuită în echipa de start. ”Va fi cu siguranță cel mai greu joc din returul campionatului, vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, o echipă care ne-a învins în tur și care s-a întărit în pauza de iarnă. Se va simți lipsa  Nadiei, ea a demonstrat și în tur că este o jucătoare cheie, adversarii noștri au trei jucătoare pe acest post, toate străine, de aceea probabil jocul nostru va fi afectat în mare măsură. Vom încerca totuși să contracarăm tactic și să jucăm un alt baschet decât ne-am obișnuit. Sperăm că vom putea obține victoria care să ne mențină pe locul doi în clasament”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Partida de la Alba Iulia va avea loc în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

Se fac înscrieri în ”Gruppo Arnsberg”

Iubitorii echipei de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia își pot susține gruparea favorită, prin intermediul galeriei ”Gruppo  Arnsberg”. Liderul galeriei, Florin Fântână, a anunțat că se fac înscrieri în grupul de susținători: fie contactându-l pe acesta direct, fie pe Facebook, în grupul ”Gruppo Arnsberg”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax