Connect with us
Publicitate

Uncategorized

MIERCURI seara, la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Vasile Blaga, despre cum capitalizează PNL „victoria de etapă”

Publicat

r b

rares bogdan Miercuri seara, la “Jocuri de putere”, pe Realitatea TV. Preşedintele Klaus Iohannis a demonstrat că ştie să joace şi i-a administrat marți, 30 iunie, prima înfrângere în Parlament premierului autoexilat Victor Ponta. Acum este rândul PNL să iasă la luptă şi să le demonstreze celor 6,3 milioane de români care au spus în noiembrie „Punct și de la capăt” că îşi poate măsura forţele cu coaliţia roşie PSD-UNPR-ALDE.

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga vine la „Jocuri de Putere” şi ne spune cum capitalizează PNL victoria de etapă de marți, cum s-a dus bătălia pentru înscăunarea lui MRU la SIE, ce ofertă i-a făcut lui Gabriel Oprea pentru trece de cealaltă parte a baricadei, cum i-a convins pe cei din UDMR că Victor Ponta nu mai reprezintă o soluţie, de ce DNA loveşte mai tare în Putere decât Opoziţia şi cum reacţionează PNL la dizidenţia lui Crin Antonescu. Nu rata, de la ora 21.00, un dialog încins Rareş Bogdan şi Vasile Blaga.

Iar de la ora 22.15 Rareş Bogdan îl provoacă la dezbatere pe analistul Cozmin Guşă.

Suntem deja în cea de-a 19-a zi de când Victor ponta a fugit în Serai. Cât mai rezistă PSD fără preşedinte şi românii fără premier? De ce trebuie să se teamă Ponta Turcitul la întoarcerea în ţară? Cine îi garantează premierului că alianţa dintre PSD, UNPR şi ALDE a rezistat fără fisuri testului MRU? Cât de măcinată de cancerul corupţiei e clasa politică şi cât de adânc va tăia DNA pentru a extirpa tumoarea fărădelegii? Cu cine restartăm clasa politică? Ce strategii anti-Iohannis şi anti-DNA se pregătesc în laboratoarele social-democrate? Ce joc a făcut preşedintele Klaus Iohannis impunându-l pe Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE? Ce înseamnă „Punct şi de la capăt” în cazul lui Victor Ponta? Ce surprize ne pregăteşte marele vecin de la Răsărit? Cum şi-a băgat Vladimir Putin coada în criza grecească? Cum sunt racordate partidele anti-sistem din Europa la conducta cu ruble de la Sankt Petersburg?

Răspunsul la aceste întrebări, de la 22.15, de la Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă, într-o analiză chirurgicală a jocurilor politice şi geo-strategice ale momentului.

În direct la Realitatea TV, RealitateaFm şi pe internet, pe realitatea.net/live

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax