Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mită pentru anularea unei amenzi pentru furt de lemne din pădure: Două persoane trimise în judecată de procurorii DNA Alba Iulia

Publicat

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată a două persoane, reţinute pentru luare, respectiv dare de mită, într-un dosar referitor la furt de lemne din pădure.

Înculpaţii sunt Matei Bunea Domşa , inspector silvic în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Cluj-Napoca, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită și Valer Daniel Stan, persoană fără calitate specială, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de dare de mită.

În rechizitoriul întocmit de procurori, s-a menţionat următoarea stare de fapt:
„În cursul lunii iulie 2011, inculpatul Bunea Domșa Matei, în calitate de inspector silvic în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Cluj-Napoca, a pretins și primit de la inculpatul Stan Valer suma de 1.000 lei pentru a nu-i aplica o amendă contravențională și pentru a nu confisca materialul lemnos (10 m3) pe care inculpatul Stan Valer Daniel l-a transportat fără a avea documente de proveniență”.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax