Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Cugir şi doi tineri din Orăştie, REŢINUŢI pentru furt din magazine, la Alba Iulia. Au fost reclamaţi la Poliţie de către o persoană care i-a observat pe stradă

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare O femeie din Cugir şi doi tineri din Orăştie au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia, fiind cercetaţi pentru furt de marfă din cinci magazine din cartierul Cetate. Poliţia a fost sesizată de o femeie, cu spirit civic, care a observat comportamentul suspect al celor trei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 6 septembrie, în jurul orei 14.35, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 45 de ani din Alba Iulia, cu privire la faptul că pe B-dul Revoluției 1989 din Alba Iulia se află mai multe persoane cu un comportament suspect.

În zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică, iar cu ajutorul semnalmentelor descrise de apelantă, au fost identificate 3 persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care aveau asupra lor o sacoşă voluminoasă şi un cărucior de copii, în care se aflau mai multe articole noi de îmbrăcăminte, precum şi produse cosmetice şi cafea.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că produsele respective, în valoare totală de 1.050 lei, au fost sustrase, de către cei trei, în 6 septembrie, din cinci magazine din municipiul Alba Iulia.

Faţă de S.L., un bărbat de 26 de ani, S.R., un bărbat de 22 de ani, ambii din Orăştie, judeţul Hunedoara şi A.N., o femeie de 46 de ani, din Cugir, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţilor comerciale păgubite.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează felicitări femeii ce a sunat la 112, pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi-i încurajează pe toţi cetăţenii să sesizeze poliţia, ori de câte ori observă persoane sau situaţii suspecte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax